Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Vakantiewoning van Sarah Lavoine
Binnenkijken Landelijk interieur Modern interieur

Vakantiewoning van Sarah Lavoine


Vandaag laten we jullie de woninginrichting zien van het huis van Sarah Lavoine, een architecte en interieurontwerpster uit Frankrijk. Eigenlijk is het een vakantiewoning gelegen in het Franse Gers gebied in het Zuidwesten van Frankrijk. Het prachtige gebied met prachtig natuur wordt ook wel het Franse Toscane genoemd. Deze vakantiewoning die oorspronkelijk een boerderij is, wordt door Sarah gebruikt als de perfecte vakantiewoning waar ze helemaal tot rust kan komen en kan genieten van de schitterende omgeving.

Vakantiewoning van Sarah Lavoine

Vakantiewoning van Sarah Lavoine

Via Cote Maison

Rustiek en landelijk interieur

Sarah heeft het huis, die in de 17e eeuw is gebouwd, helemaal gerestaureerd. In totaal heeft het maar liefst negen maanden geduurd om het huis op te knappen. Gezien de toestand van de oude boerderij, valt de lengte van deze periode eigenlijk nog wel mee.

De structuur van het huis is behouden. Het is nog steeds een prachtige woonboerderij, waarbij de meeste originele details en materialen in tact zijn gebleven. Alleen het interieur heeft Sarah helemaal opnieuw ingericht. Een interieur met een rustieke landelijke stijl, maar wel met hier en daar wat moderne elementen. Door heel het huis zijn de originele balken aan het plafond nog zichtbaar. In combinatie met de strakke gietvloer in de slaapkamer en badkamer, geeft dit een erg bijzonder effect. Voor de woonkamer, de hal en de grote woonkeuken is gekozen voor een landelijke houten vloer.
Alles past nog helemaal in de stijl van de woonboerderij en haar prachtige omgeving.

Landelijk wonen

Bij zo’n mooie woonboerderij en de mooie omgeving, hoort natuurlijk een buitenruimte. Nee, geen balkon of een kleine tuin waar net een tuinset in past. Het gaat om een enorme tuin, of eigenlijk keen buitenruimte die helemaal past bij het landelijk wonen. Als het lekker weer is, kan je heerlijk met al je vrienden en familie gezellig eten aan de grote lange houten eettafel in de tuin.

Vakantiewoning van Sarah Lavoine

Vakantiewoning van Sarah Lavoine

Vakantiewoning van Sarah Lavoine

Vakantiewoning van Sarah Lavoine

Vakantiewoning van Sarah Lavoine

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Mijn droomhuis - 2WMN
    30 maart 2016 at 10:01

    […] Bronnen foto’s: VT Wonen, Zuiver, Pinterest, Cote Maison […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.