Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Urban Outfitters Amsterdam


We hadden eerder gepost over Urban Outfitters, de Amerikaanse keten waar je terecht kan voor leuke kleding, accessoires, maar ook hele leuke spullen voor je interieur inrichting. Over heel de wereld heeft Urban outfitters vestigingen. De dichtstbijzijnde voor ons was de Urban Outfitters in Antwerpen. Maar binnenkort krijgen we in Amsterdam ook een Urban Outfitters. Je hoeft de grens dus niet meer over!

Urban Outfitters Amsterdam

Urban Outfitters Amsterdam collectie

Urban Outfitters Amsterdam heeft een hele leuke collectie voor huis & interieur. Kleinmeubelen, heel veel hoeslakens, leuke fotolijstjes, posters, maar Urban Outfitters Amsterdam heeft bijvoorbeeld ook leuke interieurboeken voor om inspiratie op te doen!

Urban Outfitters Amsterdam opening

Wanneer Urban Outfitters Amsterdam haar deuren zal openen is op dit moment nog niet bekend. Volgens een woordvoerster van het makelaarskantoor dat het pand verhuurt wordt het naar verwachting in het derde kwartaal van 2013 opgeleverd. Nog een geduld dus!

Urban Outfitters Amsterdam adres

Klik hier voor het adres van Urban Outfitters Amsterdam!

Urban Outfitters Amsterdam openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van Urban Outfitters Amsterdam!

Urban Outfitters Amsterdam

Urban Outfitters Amsterdam webshop

Eindelijk komt Urban Outfitters in Amsterdam. Het zou helemaal feest zijn als ze in Nederland ook een webshop zouden hebben. Helaas is dat nog niet het geval. Dus je zou voor nu even genoegen moeten nemen met een fysieke Urban Outfitters in het centrum van Amsterdam. Wij kunnen niet wachten!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.