Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Unieke woonkamer van Iris
Modern interieur Vintage interieur Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

Unieke woonkamer van Iris


Vandaag wil ik jullie de mooie woonkamer laten zien van Iris Rietbergen. De interieurbloggers zullen haar waarschijnlijk al kennen, maar voor de mensen die Iris nog niet kennen…

Iris Rietbergen is een getalenteerde freelance interieurstylist uit Amsterdam. Ze helpt mensen om een hun eigen persoonlijke thuis te creëren. Dit kan een hele woning zijn, maar je kan ook haar hulp vragen als je er niet uitkomt voor één bepaalde kamer of ruimte. Iris heeft ook een eigen blog en webshop, waar je terecht kan voor de leukste ideeën, inspiratie en woonaccessoires: Visjebijdethee.com!

Unieke woonkamer van Iris

Vintage, strak en kleurrijk

Ik vind het helemaal leuk om over haar te schrijven. En vooral om jullie te inspireren met haar levendige en erg vrolijke woonkamer. Ze woont samen met haar man en twee kinderen in een prachtige woning in Amsterdam, die gebouwd is rond het jaar 1900. Naast de oude details, spreekt vooral haar unieke persoonlijke stijl mij heel erg aan. Een stijl die ik niet echt heel goed kan omschrijven. In haar woonkamer zie je vooral een mix tussen vintage, strak en heel veel kleur. En je treft er stuk voor stuk prachtige items aan. De mooie leren vlinder stoel bijvoorbeeld, of de moderne strakke grijze bank. Maar ook de twee vaste boekenkasten met de boekencollectie van Iris die tegenover elkaar staan vind ik helemaal geweldig.

Wat vind jij het mooist aan de woonkamer van Iris?

Unieke woonkamer van Iris

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.