Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Gezellig knus dakterras
Dakterras inspiratie Modern interieur

Gezellig knus dakterras


Op de Zweedse makelaarswebsite Alvhem kwam ik weer eens een mooi appartement tegen die daar te koop stond. Het appartement is gelegen in Linnestaden in Zweden en heeft een totale woonoppervlakte van 90m2. Het is het bovenste appartement, eigenlijk het dak, van een complex uit 2010. Eén van de grootste voordelen hiervan, is dat er een heerlijk dakterras aanwezig is!

Gezellig knus dakterras

Verlengde van de keuken

Via een schuifpui in de moderne langwerpige smalle keuken is het dakterras te bereiken. Hiermee vormt het dan ook een verlengde van de keuken en valt het eigenlijk niet op dat de keuken vrij smal is. Door de schuifpui is het ook altijd heerlijk licht in de keuken. In de zomer kan je heerlijk eten op het dakterras, zonder dat je de gerechten en borden door het hele huis hoeft te vervoeren.

In totaal heeft het dakterras een oppervlak van ongeveer 9m2. Ruim genoeg dus om er echt iets leuks van te maken.

Zowel de vloer als de buitenmuren van het huis zijn bekleed met houten panelen. Dit geeft het dakterras al een bijzondere hygiënische sfeer. Met de loungebank, de vloerkleed en de oude houten fruitkist als salontafeltje, vormt dit dakterras een tweede buiten woonkamer van het appartement. Doordat het zich in een soort van inham bevindt, heb je bovendien genoeg privacy. Het is er gezellig en knus en zowel overdag als in de avond is het er heerlijk vertoeven.

Gezellig knus dakterras

Gezellig knus dakterras

Gezellig knus dakterras

Gezellig knus dakterras

Gezellig knus dakterras

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.