Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuinverbouwing van Suzanne
Tuin inspiratie

Tuinverbouwing van Suzanne


Vandaag wil ik jullie inspireren met de tuinverbouwing van Suzanne. Een tuinverbouwing die ze helemaal zelf hebben gerealiseerd. Althans, met hulp van haar man, moeder, vader en een beetje van haar kleuter. Als je de ‘before’ foto’s ziet, weet je hoe erg het er aan toe was in haar tuin. Oud, verlaten, ongeinspireerd en helemaal niet gezellig. Niet echt een tuin waar je langer dan vijf minuten wilt blijven. Benieuwd hoe de tuin na de verbouwing eruit ziet? Klik dan snel verder!

Tuinverbouwing van Suzanne

Tuinverbouwing van Suzanne

Paden in de tuin

Het lelijke onkruid grasveldje heeft ze vervangen door een stenen ondergrond. Alleen deze aanpassing in de tuin maakte al een wereld van verschil. Wat ik erg mooi vind, is ze soort van paden hebben gemaakt in de tuin. Dit hebben ze gedaan door een driehoek te creeren die hier als plantenbak wordt gebruikt. En ook de circle rondom de grote boom heeft de paden vorm gegeven. Het maakt de tuin speelser en dynamischer.

In de hoek is een zithoek/loungeplek gecreeerd met een eettafel en een loungeset, waar het niet alleen overdag goed vertoeven is, maar juist ook in de avond erg gezellig oogt door de slingerverlichting.

Verbouwingskosten

En dan nu het meest indrukwekkende gedeelte. De totale tuinverbouwing heeft slechts een week en $3858.03 gekost! Voor de zithoek/loungeplek waren ze $2016.26 kwijt. Dat is inclusief alle gebruikte gereedschappen en materialen. Met de overige $1841.77 hebben ze de tuinmeubelen en accessoires gekocht.

Suzanne heeft uitgerekend wat ze kwijt zouden zijn als ze deze tuinverbouwing zou uitbesteden. $8,000! Hier word je blij van!

Tuinverbouwing van Suzanne

Tuinverbouwing van Suzanne

Tuinverbouwing van Suzanne

Tuinverbouwing van Suzanne

Tuinverbouwing van Suzanne

Bron: Bebehblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.