Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin inspiratie

Tuin ideeën door Menno Boer


Menno Boer is een tuinarchitect uit Arnhem. Een tuinarchitect die een duidelijke visie heeft. Elke tuin wordt door Menno ontworpen waarin door middel van duidelijke lijnen en heldere vormen een sterke ruimtelijke compositie wordt gecreëerd.

De sterke maar rustige basis blijft het hele jaar boeien en biedt een podium voor bijzondere bomen, planten en objecten.

Tuin ideeën voor een Stadstuin

Deze door Menno ontworpen diepe stadstuin is een mooi project uit het portfolio van de tuinarchitect.
Er is gekozen voor een indeling in verschillende vlakken. Het begint met een vlak stenen tegels waar ook een tafel is geplaatst, zodat je daar in de zomer lekker kunt eten. Vervolgens loop je over op een stukje met grind. En via een pad met dezelfde stenen tegels als het begin van de tuin kom je op een gedeelte terecht waar je gezellig met een groepje kan loungen. In dit gedeelte van de tuin is gekozen voor een mooie houten ondergrond.

Deze verschillende vlakken zorgen ervoor dat de diepte van de tuin wordt gebroken. Door de materiaalkeuze en de herhaling van bloembakken, groeiconstructies voor klimplanten en buxusstruiken is het ondanks de vlakverdeling een samenhangend ontwerp geworden.

Ben jij onder de indruk en wil je nog meer tuin ideeën opdoen? Kijk dan ook eens op de website van tuinarchitect Menno Boer. In zijn portfolio zijn nog meer mooie tuin ideeën te vinden.

Tuin ideeën door Menno Boer

Tuin ideeën door Menno Boer

Tuin ideeën door Menno Boer

Tuin ideeën door Menno Boer

Tuin ideeën door Menno Boer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.