Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin ideeën van Old Mac Daddy
Tuin inspiratie

Tuin ideeën van Old Mac Daddy


Vandaag wil ik jullie met heel veel plezier inspireren met leuke tuin ideeën van Old Mac Daddy. Old Mac Daddy is een hotel, of eigenlijk een campinghotel, gelegen buiten Elgin, een paar kilometer van Grabouw en slechts een uur rijden van Kaapstad. Niet zomaar een campinghotel, maar één vol met luxe. Heel veel luxe! En hun tuin is één van de hoogtepunten. Natuurlijk is dit niet haalbaar voor de meesten tuinen, maar het is altijd leuk om te dromen over zo’n luxe tuin. En het bevat vast wel leuke ideeën die je kan gebruiken voor je eigen tuin. Niet waar?

Tuin ideeën van Old Mac Daddy

Tuin met zwembad

Een van de grote pluspunten van de tuin van Old Mac Daddy is dat het heel open is, waardoor je optimaal kan genieten van de prachtige omgeving. Het bevat geen kunstmatige omheining. Groen is hier in deze tuin de enige omheining. De houten vlonder speelt natuurlijk ook wel een belangrijke rol. Die loopt immers niet oneindig door.

In deze heerlijke tuin draait het eigenlijk maar om één ding, het zwembad. Het is niet een super grote zwembad, maar wel groot genoeg om er heerlijk in de zon te chillen. Er zijn grote loungestoelen en ligbedden aanwezig, dus dat moet volgens mij geen probleem zijn.

Zie jij al leuke tuin ideeën en inspiratie die jij graag wilt gebruiken voor jouw tuin?

Tuin ideeën van Old Mac Daddy

tuin-ideeen-old-mac-daddy-3

Tuin ideeën van Old Mac Daddy

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.