Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin ideeën uit Hoorn
Modern interieur Tuin inspiratie

Tuin ideeën uit Hoorn


Het portfolio van ‘Van Veen Tuinontwerpen’ heeft ons geïnspireerd met een bijzonder project. Het gaat om de tuin van het restaurant de Tuynkamer uit Hoorn. Een ontwerp die je ook prima toe kan passen bij een particuliere woning. Eigenlijk zoals de naam de Tuynkamer al zegt, is de tuin een belangrijk element voor het restaurant. Vooral in de zomer kan je er heerlijk lunchen of een drankje doen onder het genot van de zon.

Tuin ideeën uit Hoorn

Tuin ideeën uit Hoorn

Tuin ideeën voor thuis

Zoals gezegd vind je in deze mooie tuin vele ideeën die je ook thuis kan gebruiken. De gehele tuin is voorzien van een strakke grijze tegelvloer. Mooi, simpel en makkelijk in onderhoud. Aan de zijkanten vind je gezellige houten tafeltjes en bankjes die versierd zijn met gezellige kleurrijke kussentjes in turquoise- en bruintinten. In de deuropening die afgesloten kan worden met grote schuifpuien zijn leuke hanglampjes opgehangen die de tuin erg sfeervol maken.

Zithoek in tuin

Aan het einde van de tuin is een soort van zithoek gecreëerd die doet denken aan een woonkamer. Gezellig ingericht met een vloerkleed, houten kist op wielen die als salontafel fungeert en leuke witte stoelen. De eyecatcher wordt echter gevormd door de muur bestaande uit een moderne openhaard met stapels brandhout aan de zijkanten. Superleuk gedaan.

Op zoek naar meer leuke ideeën voor de tuin? Bekijk ook onze 36x tuin ideeën!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.