Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin aan de PC hoofdstraat!
Tuin inspiratie

Tuin aan de PC hooftstraat!


Wat een geweldige tuin is dit! Maar echt! De tuin heb ik gevonden op de website van Koudijs Makelaardij die een woning te koop heeft staan op een fantastische plek in Amsterdam. De woning is gelegen aan het beroemde Vondelpark en op een steenworp afstand van het bruisende centrum van onze hoofdstad. Maar tóch is het er heerlijk rustig en merk je ook in de tuin niets van de drukte. Voor de échte shopaholic zal het hier een droom zijn die uit zal komen. De achtertuin komt uit op het doodlopende Schapenburgerpad en de achterzijde van de winkels aan de enige echte PC Hooftstraat! Wie biedt?

Tuin aan de PC hooftstraat!

Grote tuin inrichten

De geweldige locatie is niet het enige wat deze tuin zo bijzonder maakt. De tuin heeft namelijk een oppervlak van maar liefst 100m2! Vooral voor Amsterdamse begrippen lijkt dit onmogelijk. Deze tuin is zelfs groter dan de gemiddelde woning in Amsterdam. En dit is nog niet alles, want er is tevens een gemeenschappelijke tuin aanwezig achter de eigen tuin met een achterom voor de medegebruikers van de vereniging van eigenaren.

Tuin ideeën

Met een locatie op het zuiden kan je hier in deze tuin optimaal genieten van de zon. En met met de mooie inrichting moet dat zéker geen probleem zijn. De gehele tuin, inclusief de gemeenschappelijke tuin, is voorzien van houten vlonders. Midden in de tuin is een grote rechthoekige vijver aangelegd en door de borders heb je genoeg privacy. Naast heel veel groen in de vorm van struiken, bomen en planten hebben de bewoners ook een heerlijke loungehoek gecreëerd met een L-vormige loungebank met zachte kussens en een tafeltje. Nogmaals, wie biedt?

Tuin aan de PC hooftstraat!

Tuin aan de PC hooftstraat!

Tuin aan de PC hooftstraat!

Tuin aan de PC hooftstraat!

Wil je nog meer zien? Bekijk ook onze 36x tuin ideeën!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.