Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Traditionele inloopkast Kvanum
Inloopkast inspiratie Modern interieur

Traditionele inloopkast Kvanum


Deze mooie inloopkast is weer een ontwerp van Kvanum, waar ik vaker inloopkasten van heb laten zien. Het Zweedse bedrijf die gespecialiseerd is in op maat gemaakte kasten in keukens, badkamers en inloopkasten. Zij hebben een traditionele lijn en een moderne lijn, en deze inloopkast behoort duidelijk tot de traditionele ontwerpen. Prachtige met hand geschilderde witte essenfineer deuren en panelen, afgewerkt met christallen deurknoppen. De kroonluchter past helemaal in het plaatje.

Traditionele inloopkast Kvanum

Traditionele inloopkast Kvanum

Veel opbergruimte

De inloopkast is erg groot. Het is een rechthoekige kamer, waarbij elke muur bezet is met kasten. Kledingstangen, ladekasten, open vakken, bovenkastjes. Alles zit erop en eraan. Centraal staat bovendien nog een extra ladekast eiland. En of dat nog niet genoeg is, wilde de eigenaresse een aparte vaste vitrinekast voor haar schoenencollectie.

Erker

Bij het raam is een mooie erker aanwezig. De ontwerpers hebben er een mooie zitbank van gemaakt, met aan de onderkant op maat gemaakte ladekasten, en aan de bovenkant zachte dikke kussens.

Traditionele inloopkast Kvanum

Traditionele inloopkast Kvanum

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.