Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Vrolijke kinderkamer van Shelter 7
Kinderkamer inspiratie Vintage interieur

Vrolijke kinderkamer van Shelter 7


Deze super leuke kinderkamer heb ik gevonden bij Decor8. Holly had een interview met de eigenaresse Rebecca van Shelter 7. Een geweldig interieurwinkel in Australië die Rebecca samen met haar man Terry heeft geopend. In het prachtige pand van de winkel (waar je onder andere deze kinderkamer kan zien), die verdeeld is over twee verdiepingen, vind je unieke en inspirerende producten. Een combinatie van reis en vintage stukken van over heel de wereld, gecombineerd met ontwerpen van Australische ontwerpers.

Naast deze winkel heeft het stel ook een kindermerk ‘La De Dah Kids’. Een merk met speelgoed en kinderaccessoires en hun eigen ontwerpen. Deze stukken zie je ook terug in deze kinderkamer.

Vrolijke kinderkamer van Shelter 7

Unieke meubels en kleurrijke accessoires

De ruimte van de kinderkamer is prachtig. Strakke witte muren en kozijnen en een super hoog plafond wordt hier gecombineerd met een hele donkerbruine, bijna zwarte houten vloer. Maar ik word ook vrolijk van de inrichting. Mooie unieke meubels en veel kleurrijke vrolijke accessoires, die afgewisseld op de vloer geplaatst en aan de muur zijn gehangen. Leuke knuffels, kleurrijke krukjes, vrolijke kunstwerken, noem maar op. En het koperen kinderbedje bijvoorbeeld is geweldig! Weet iemand waar die te koop is?

Wat ik ook erg mooi vind is de grote medicijnkast met allemaal vakken. Deze staat net buiten de kinderkamer.

Vrolijke kinderkamer van Shelter 7

Vrolijke kinderkamer van Shelter 7

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.