Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Strand West


Strand West

Strand West is echt het pareltje van Utrecht als het gaat om woon- en interieurwinkels. Prachtig gelegen in de binnenstad aan de sfeervolle grachten. Strand West is een modern woonwarenhuis met in totaal maar liefst vier verdiepingen in een eeuwenoud stadskasteel. Je zou Strand West kunnen vergelijken met Depot Rotterdam en Frozen Fountain in Amsterdam.

Strand West collectie

Een huis vol eigentijdse meubels en bijzondere accessoires van zowel gevestigde als aanstormende ontwerpers. Strand West geeft een uniek en eigenzinnig beeld van de huidige Nederlandse vormgeving en toont nét die andere ontwerper uit het buitenland. Naast het deskundig advies over de collectie, geven ervaren interieurontwerpers bij Strand West ook advies over indeling, licht, materialen, stoffering en kleur. Om zo samen tot een kloppend én spannend totaalplaatje te komen.

Strand West merken

Bij Strand West kan je terecht voor echte design klassiekers, maar je vindt er ook werk van aanstormend talent. Enkele merken zijn: Vitra, Donna Wilson, Ngispen, Muuto etc.

Strand West interieurarchitectenbureau

Er wordt ook nauw samengewerkt met interieurarchitectenbureau Strand NL. Strand West is een inspirerende winkel voor het hele huis.

Strand West

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.