Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoere woonkeuken van voormalige school
Industrieel interieur Keuken inspiratie

Stoere woonkeuken van voormalige school


Dit is de keuken van Bubkevitz, een vakantieaccommodatie gelegen op het Duitse eiland Rügen. In 2013 hebben de architecten van Drebing Ehmke Architekten deze voormalige school inclusief oude boerderij en schuur helemaal verbouwd tot het huidige Bubkevitz. Met evenwichtige kleuren, mooie materialen en een dosis creativiteit hebben ze een stoer en ook vooral ontspannen interieur ontworpen.

Stoere woonkeuken van voormalige school

De keuken is ingericht in één van de voormalige klaslokalen, waar drie grote originele ramen aanwezig zijn. Deze zorgen er niet alleen voor dat het hier lekker licht is, maar je hebt hier ook een mooie uitzicht op de mooie natuurlijke omgeving.

Kookeiland

Het is een echte woonkeuken geworden met een grote keukenwand, een kookeiland, een grote eettafel en een gezellige knusse open haard. De keukenwand loopt over de gehele breedte van de kamer en bestaat uit lage stijlvolle houten keukenkasten, gecombineerd met een lange open wandplank. Het kookeiland lijkt door het minimalistisch ontwerp met het zwarte stalen onderstel, heel erg op een normale eettafel.

Zwarte achterwand

De achterwand van de keuken is helemaal zwart geschilderd, wat een hele stoere combinatie vormt met het hout van de keukenkasten en het kookeiland. Ook de grote zwarte stoere industriële hanglampen passen er helemaal bij!

Stoere woonkeuken van voormalige school

Stoere woonkeuken van voormalige school

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Sam Davids
    18 maart 2015 at 22:16

    Mooie foto’s. Ik was zelf nooit erop gekomen om een zwarte muur in de keuken te doen maar het staat toch wel heel mooi in combinatie met het hout. Ik denk wel dat het een voordeel is dat het zo een grote ruimte is. Een zwarte muur kan een wat kleinere ruimte al snel nog kleiner laten lijken en voelen.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.