Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoere tienerkamer
Industrieel interieur Kinderkamer inspiratie

Stoere tienerkamer


Een kinderkamer kan je verdelen in meerdere categorieën. Je hebt babykamers, peuterkamers en ook tienerkamers. Voor elke leeftijdsgroep zijn wel uitdagingen, maar een tienerkamer is misschien wel de meest lastige van allemaal. Een tiener heeft namelijk een super sterke eigen wil, en die wil kan nog weleens verschillen met wat jij zelf mooi en functioneel vindt. Weet daar maar eens een mooi balans in te vinden.

Vandaag wil ik een tienerkamer laten zien, waar in elk geval de meeste ouders erg blij mee zullen zijn. En ik geloof ook wel dat dit geen zal zijn voor een tiener om hierin te slapen.

Stoere tienerkamer

De slaapkamer is ontworpen en ingericht door de interieurontwerpers en architecten Neuman Hayner Architects. Zij hebben in 2014 een super luxe en stoere vrijstaande loft woning ontworpen in Tel Aviv in Israel met meerdere slaapkamers en badkamers. De tiener heeft dus ook een eigen kamer gekregen.

Industrieel interieur

De gehele woning is voorzien van stoere zwarte stalen kozijnen, die ook hier in deze tienerkamer zorgt voor een industriële uitstraling. Het zwarte staal vormt bovendien een mooi licht en donker contrast ten op zichte van de strakke witte muren en witte houten vloer. Om er meer warmte te creëren, heeft de ontwerper verschillende houten elementen toegevoegd.

Stoere tienerkamer

Stoere tienerkamer

Zwevend bed aan plafond

Een houten bureau bijvoorbeeld of de houten ladder. Maar de echte eyecatcher wordt gevormd door het bed. Een zwevend bed met een dik houten frame, die middels vier dikke touwen aan het plafond is opgehangen. Geweldig.

Fotografie: Amit Gosher

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.