Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoere energiezuinige lampen
Lampen

Stoere energiezuinige lampen


Energiezuinig klinkt nog steeds niet heel erg sexy. Toch zijn er veel energiezuinige lampen te vinden die wél een sexy of een stoere look hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van kooldraad led lampen? Of industriële lampen die ook nog eens energiezuinig zijn?

Stoere energiezuinige lampen

Kooldraad led lampen

Stoer en toch ook zuinig! De perfecte combinatie voor in het interieur. Het is een slimme keuze om de gloei- en halogeenlampen te vervangen door led lampen. Het is veel zuiniger dan een gloeilamp (85%) en verbruikt minder stroom (75%) dan een halogeenlamp. Energie besparen dus! De kooldraadlamp biedt heel veel warmte en sfeer in huis. Deze mooie lamp is nu ook verkrijgbaar in een LED versie. Hierbij is het gloeidraad nagebootst door middel van smalle LED strips. Hierdoor heeft de lamp wel het effect van de kooldraadlamp en is deze energiezuinig.

Stoere energiezuinige lampen

Industriële verlichting

Een industrieel interieur inrichten met sfeervolle verlichting kan ook op een energiebesparende manier. Industriële lampen kunnen gebruikt worden in combinatie met led lampen. Dankzij de mooie en warme kleuren van het licht valt het niet eens op dat er een led lamp in de fitting zit.

Stoere energiezuinige lampen

Stoere energziezuinige lampen

Laat de led kooldraadlamp zien!

Een led kooldraadlamp mag gezien worden. Gebruik deze lichtbron bijvoorbeeld in een hanglamp met open kap, als peertje aan een kleurrijk snoer of in een tafellamp. Op die manier zie je de opvallende vormen van het led kooldraadlampje en het warme licht dat de lamp uitstraalt.

Stoere energiezuinige lampen

Een led lamp als eyecatcher in het interieur

Kooldraadlampen zijn een echte eyecatcher in het interieur en passen perfect in een industrieel interieur. De stoere look van de lamp in combinatie met robuuste materialen, stoere meubels, industriële elementen en accessoires maakt het interieur helemaal af.

Stoere energiezuinige lampen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.