Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoer industrieel huis van Suusgoose
Binnenkijken Industrieel interieur

Stoer industrieel huis van Suusgoose


Ik volg Suusgoose al een poosje op Instagram. Susan woont in een huis met een stijlvol en stoer interieur, waar ze mooie meubels en accessoires combineert met originele en gedurfde oplossingen. De muur bij de keuken bijvoorbeeld die volledig betegeld is met minimalistische vierkante witte tegels. Zo stoer! Of de oude opgeschuurde deur van de hal naar de woonkamer. En de betonlook muur in haar slaapkamer vind ik ook helemaal geweldig.

Ik stelde een aantal vragen aan Susan. De antwoorden zien jullie hieronder samen met de leuke binnenkijker!

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Wie is Suusgoose?
Ik ben Susan, trotse moeder van 2 geweldige kinderen van 4 en 1 jaar. Samen met mijn vriend hebben we bijna 3 jaar geleden ons eerste huis gekocht. Vanaf toen is mijn passie voor interieur styling en fotografie weer gaan groeien. Als kind was ik al bezig met mijn kamertje en verfde ik regelmatig een muurtje een andere kleur. Ook probeerde ik van alles uit. Zo heb ik ooit een IKEA kast met een mengsel van verf en zand beschilderd.

In mijn dagelijks leven ben ik ook veel met interieur bezig. Niet alleen in mijn eigen huis maar ook krijg ik regelmatig een klus voor zowel interieurstyling als verkoopstyling. In mijn eigen huis heb ik ook altijd ideeën om weer iets te veranderen, mijn vriend wordt daar soms gek van. Maar dat is wie ik ben en waar ik onder andere heel blij van kan worden. Verder werk ik parttime als visual merchandiser in de mode.

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Mijn werkdag is vaak gehaast. S’ochtends de kinderen aankleden, snel eten, en dan breng ik de jongste naar mijn schoonmoeder en de oudste naar school en daarna op naar mijn werk.

En je vrije dag?
Mijn vrije dagen zijn vaak wat minder gehaast. Heerlijk vind ik het als ik de oudste naar school heb gebracht en ik samen met de jongste om half 9 s’ochtends al helemaal aangekleed en al klaar ben voor de dag. Op deze dagen geniet ik volop van de kinderen, maar als ik even de kans krijg ben ik wel weer met mijn interieur bezig.

Wat betekent interieur inrichting voor jou?
Ik heb veel passie voor interieur styling en fotografie en zou het liefst fulltime hiermee bezig zijn.

Hoe zou jij jouw interieur inrichting omschrijven?
Stoer industrieel in een mix van materialen. De basis in ons huis is vooral rustig. Veel wit, zwart en grijstinten met oud verweerd hout. Ik ben dol op oude verweerde materialen. En vind het geweldig om zo’n item te scoren die bijna niemand heeft. Zo heb ik laatst een hele oude roestige lockerkast gescoord die in Duitsland door het leger werd gebruikt. Een ontzettend stoer ding die super past in ons interieur.

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Ook houd ik veel van echte materialen: hout, metaal, wol en glas. Zo heb ik in onze slaapkamer het glasvezelbehang eraf gehaald. Waaronder de betonblokken zichtbaar werden en eindelijk had ik daar mijn betonwandje die ik zo graag wilde. Het hoeft bij ons thuis allemaal niet perfect te zijn. Ruige stoere materialen geven veel sfeer in ons huis en maakt het eigen.

Wat is de jouw favoriete plek in huis?
Een favoriete plek in huis heb ik niet echt. Elke ruimte die we tot nu toe aangepakt hebben, ben ik ontzettend blij mee en daar ben ik dan ook graag. Ik zit vaak heerlijk onderuit gezakt op de bank maar vindt het ook fijn om op mijn dochter haar kamer te zijn terwijl zij op het krijtbord aan het tekenen is.

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Als je een ding mee kan nemen naar je volgend huis, wat neem je mee?
Mag ik maar 1 ding meenemen? Want dat wordt lastig. Ik zou namelijk onze nieuwe eettafel plus stoelen en bankje meenemen. Maar ook de 2 lockerkasten en onze kleding kast maar ook die van onze dochter. Dus die vrachtwagen zou ik prima kunnen vullen.

Waar haal jij inspiratie voor jouw interieur?
Mijn inspiratie haal ik van Pinterest, Instagram, magazines en woonwinkels.

Wat is je favoriete woonwinkel?
Bij Loods 5 kom ik graag, maar ik speur ook regelmatig online leuke woonwinkels af.
En een groot deel van mijn interieur heb ik gekocht bij een brocante woonwinkeltje No-Milk-Today in Nijeveen.

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Stoer industrieel huis van Suusgoose

Jouw tip voor de lezer?
Mijn tip is om te durven in je interieur. Wees niet voorzichtig en probeer dingen uit. Als je bijvoorbeeld een muur een kleurtje wilt geven en het valt tegen, dan verf je er toch gewoon weer overheen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.