Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stijlvolle inloopkast met Kvanum Dalby
Inloopkast inspiratie Klassiek interieur

Stijlvolle inloopkast met Kvanum Dalby


In het verleden heb ik al weleens een mooie inloopkast laten zien die door Kvanum is gemaakt, de Zweedse vakmannen die gespecialiseerd zijn in op maat maken van kasten. Kledingkasten, inloopkast, keukens, noem maar op. In hun portfolio heb ik weer een nieuw project gevonden, die ik heel graag met jullie wil delen. Wat een fantastische inloopkast weer!

Stijlvolle inloopkast met Kvanum Dalby

Visgraat houten vloer

Het is een heerlijke ruimte met een hoog plafond en authentieke openslaande deuren naar het balkon. De muren zijn strak wit geschilderd, terwijl er op de vloer een prachtige visgraat houten vloer ligt. Er is één element die het iets moeilijker maakt om de kast erin te bouwen, namelijk het schuinlopend stukje in het dak. Maar des te meer het mooier is om er een echte maatkast van te maken.

Stijlvolle inloopkast met Kvanum Dalby

Klassiek

Ze hebben gekozen voor het model Dalby. Dat zijn stijlvolle sierlijke kasten in klassieke stijl, passend bij de rest van de kamer. Er zijn meerdere kleuren als optie, maar hier zijn ze gegaan voor puur wit. De klassieke deuren zijn afgewerkt met mooie gouden deurknoppen, waardoor de inloopkast nog nét iets chiquer eruit ziet.

Om bij de bovenste kasten te kunnen komen, is aan de buitenkant een rails geplaatst voor de ladder. De onderkant van de kast is netjes afgewerkt met een klassieke witte hoge plint.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.