Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Spoor 38


Spoor 38

Spoor 38 is het trendy adres voor betaalbare brocante, industriële, retro en sloophouten meubelen en bijbehorende woonaccessoires. De passie van Spoor 38 is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby en heeft geresulteerd in een prachtige woonwinkel in de oude, nostalgische zuivelfabriek in Soest. Met een breed, gevarieerd, betaalbaar en altijd wisselend assortiment, verdeeld over twee verdiepingen over ruim 700m2, vind je bij Spoor 38 prachtige trendy, authentieke, industriële en overige meubelen en woonaccessoires.

Spoor 38

Spoor 38 meubelen en woonaccessoires

Op de website Spoor38.nl vind je een impressie van de meubelen en het assortiment. Het assortiment van Spoor 38 wisselt elke week met aanvoer van nieuwe goederen. Daarom is het ons advies om Spoor 38 geheel vrijblijvend een bezoek te brengen om het assortiment te gaan bekijken, te ruiken, te voelen en te proeven. Spoor 38 is beslist een bezoek waard!

Spoor 38 monumentaal pand

Spoor 38 is gevestigd in een monumentale pand aan de Middelwijkstraat nummer 38. Een oud, industrieel gebouw met een verhaal en karakter. Dit unieke pand is gebouwd in 1907 en heeft dienst gedaan als lokale zuivelfabriek, genaamd “De Soester Zuivelfabriek”.

Spoor 38

Aanvankelijk was er bijna niets terug te zien van de karakteristieke kenmerken die horen bij een oude zuivelfabriek. Alle muren waren bekleed met gips en de ramen in het pand waren niet meer zichtbaar. Spoor 38 heeft het pand weten terug te brengen naar de oude, originele staat, met een open uitstraling. Uiteraard getekend door de tand des tijds en absoluut passend bij het assortiment van Spoor 38.

Tijdens de renovatie kwamen ze zelfs tot de ontdekking dat de oude zuivel verbrandingsoven, behorende bij de 26 meter lange schoorsteen, achter een gipsen muur was verborgen. Deze unieke oven, in combinatie met de verbrandingsschoorsteen heeft Spoor 38 vrijgemaakt en is nu weer te aanschouwen!

Spoor 38

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.