Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin inspiratie

Smalle tuin met mooie beplanting


Deze tuin heb ik gevonden op 1st Option, een bureau uit Engeland die locaties verhuurt voor o.a. photoshoots. Niet alleen de woningen zien er erg inspirerend uit, sommige bijbehorende tuinen zijn ook geweldig. Deze tuin is daar een super mooi voorbeeld van. Kijk snel verder!

Smalle tuin met mooie beplanting

Tuininrichting

Het is een relatief smalle, maar erg lange tuin. Ze hebben dan ook gekozen om de tuin in te delen in twee gedeeltes. Het eerste gedeelte, bereikbaar middels moderne glazen deuren die over de gehele breedte geopend kunnen worden, begint met een verhoogde vlondervloer die als terras wordt is ingericht. Er is een mooie eethoek ingericht met een stijlvolle ronde tuintafel en een combinatie van een bijpassende rondlopende bank en twee mooie tuinstoelen. Ook de andere accessoires zien er erg mooi uit, zoals de grote witte vloerlamp, de kanariegele trolley, en de verschillende exotische planten en bloemen.

Wil je ook zo’n gezellig en functioneel terras inrichten in je tuin? Neem een kijkje op Tuinmeubelshop.nl met tuintafels, tuinstoelen en eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een mooie moderne tuin.

Tuinplanten

Via een afstapje kom je terecht in het tweede gedeelte van de tuin die voorzien is van een prachtige grasmat. Dit is dus het groene gedeelte van de tuin. Daar tref je aan de zijkanten een verscheidenheid aan beplanting. Mooie bloemen, groene struikjes en zelfs hoge bomen kom je hier tegen. Deze zijn allen netjes ingericht binnen de roestvrijstalen kaders. Met zoveel groen in de tuin, komt natuurlijk ook veel onderhoud bij kijken. Maar dat hebben ze hier voorlopig goed voor elkaar. Alles ziet er super mooi en strak uit. Lijkt het je niet heerlijk om je in deze tuin lekker te vertoeven in de zomer?

Smalle tuin met mooie beplanting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.