Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Marlous Snijder & haar woninginrichting
Binnenkijken

Marlous Snijder & haar woninginrichting


Wie is Marlous Snijder?

Ik ben 30 jaar, woon samen met Pim, mijn lief, onze kat Molly en onze twee konijnen Haas en Streep. In 2009 ben ik begonnen met het verkopen van mijn ‘diervriendelijke jachttrofeeën’ van wolvilt op Etsy en daar kwam een half jaar later een weblog bij. Ik schrijf over mijn interieur, mijn kringloopschatten, fotografie en mijn maaksels. Ik deed dit naast mijn reguliere werk, totdat ik door de economische crisis mijn baan als office manager verloor. Een geluk bij een ongeluk, want ik leef nu mijn droom: op 22 september komt het allereerste nummer van het digitale magazine genaamd Oh Marie! uit, dat ik samen met Casper Boot (www.jahallo.nl) maak en ik verkoop zelfmaakpakketjes van mijn diervriendelijke jachttrofeeën. Ik geef workshops en ben de hele dag bezig met hetgeen ik het liefste doe.

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Wat doe je in het dagelijks leven?
Mijn hobby is mijn werk geworden, dus het voelt niet meer alsof ik werk!
Ik ben fulltime bezig met mijn bedrijven: Oh Marie! (www.ohmarie.nl) en Planet Fur (www.planetfur.nl).

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Ik ben een nachtuil, dus ik ga laat naar bed en sta normaliter niet voor 9.00u op. Ik maak een dag van tevoren een to do lijst met wat ik doen moet, maar het komt er standaard op neer dat ik mijn mail en sociale media accounts bekijk tijdens het ontbijt en daarna doe wat mijn to-do lijst zegt wat ik moet doen 😉

En je vrije dag?
Momenteel heb ik heel weinig vrij, omdat er heel veel moet gebeuren voor het eerste nummer van Oh Marie! uitkomt. Maar als ik vrij ben, rommel ik in huis, ga ik naar een kringloop, drink ik koffie met mijn lief (bij voorkeur met gebak in een grote stad…in het buitenland, haha) of ga ik uit eten met lieve vrienden of familie. Molly is een enorme kroelkip, dus die krijgt altijd een heleboel aandacht, zij is er het meest blij mee dat ik thuiswerk.

Wat betekent woninginrichting voor jou?

Alles. Dat klinkt misschien overdreven, maar sfeer en een fijn ingericht huis betekenen heel veel voor mij, dat is altijd zo geweest. Ik vind het ook ontzettend leuk om te zien hoe andere mensen wonen. Vooral mensen met een hele eigen stijl, of ik dat nu zelf zou kiezen of niet. Ik vind het enig als mensen hun eigenzinnige stempel op hun interieur drukken. Daar gaat Oh Marie! ook over: eigen stijl en het ontwikkelen ervan.

Hoe zou jij jouw woninginrichting omschrijven?

Mijn stijl omvat zoveel verschillende stijlen, dat het daarom het beste maar eclectisch genoemd kan worden. Ik hou van bloemen, van kleur, van het design van Alessi of Kartell, maar ook heel erg van tweedehands, retro en kitsch. Gooi dat allemaal bij elkaar en je krijgt ons huis.

Als je een ding mee kan nemen naar je volgend huis, wat neem je mee?
Dat wisselt nogal, maar als ik maar één ding mag kiezen, dan is het de hobbelzebra die ik bij een kringloop vond, tijden geleden. Hij kijkt zo snoezig en hij heeft schattige snoepkleuren. Ik zie ‘m als een interieur accessoire, maar als we kindjes over de vloer hebben, gaan die helemaal uit hun dak en willen ermee spelen. Heel grappig, soms vergeet ik dat het eigenlijk gewoon een stuk speelgoed is.

Waar haal jij inspiratie voor jouw interieur?

Vooral van blogs en uit tijdschriften.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Na de kringloop is dat Strand West in Utrecht (om me te vergapen aan veel te dure, prachtige spullen, haha). Maar ook bij Ikea (de PS collectie is altijd net anders dan anders) kan ik goed slagen.

Jouw tip voor de lezer?
Volg je hart (überhaupt) maar zeker ook voor wat betreft je inrichting en koop niet je hele interieur bij één winkel. Wees niet bang voor het mixen van stijlen of voor het toevoegen van (felle) kleuren. Omring jezelf met wat je mooi vindt. En heb vooral lak aan de mening van anderen. Niets mooiers dan een interieur reacties dat uitlokt!

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Marlous Snijder & haar woninginrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Planet Fur » Balance
    3 maart 2015 at 20:00

    […] Ik ben geïnterviewd door Inrichting-Huis. Erg leuk. Lees hier het interview! […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.