Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer wolken behang
Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

In deze slaapkamer slaap je tussen de wolken


Het enige moment dat je tussen de wolken slaapt, is als je in het vliegtuig zit. Dat zou ook thuis in je eigen slaapkamer moeten kunnen, moeten de eigenaren van deze slaapkamer gedacht moeten hebben. Ze hebben namelijk alle muren in hun slaapkamer bekleed met wolken behang!

Slaapkamer wolken behang

Wolken behang

Het is de slaapkamer van een klein Scandinavisch appartement met een woonoppervlak van 57m2. De slaapkamer bevindt zich naast de keuken, en kan ook alleen via de keuken bereikt worden. In de keuken zijn alle muren strak gestuukt en wit geschilderd, maar in de slaapkamer hebben ze dus besloten om de muren te bekleden met wolken behang. En niet alleen de muren zijn met het leuke behang bekleed, ook de grote schuifdeuren van de grote inbouwkast zijn volledig behangen met hetzelfde wolken behang.

Slaapkamer wolken behang

Slaapkamer wolken behang

Tussen de wolken effect

Het grijs blauwe wolken behang is gecombineerd met een wit geschilderde houten vloer en een wit plafond. En omdat door de grote ramen is het hier ook nog eens super fijn licht. Hierdoor is het ’tussen de wolken’ effect nóg groter in deze slaapkamer.

Ook het bedlinnen op het bed, bestaande uit besprei en kussens in zachte kleuren, past helemaal in de wolken thema.

Door het behang heb je hier niet heel veel decoratie nodig. Naast het bed vind je hier ook nog twee nachtkastjes, mooie ingelijste zwart wit foto’s en kledinghaken aan de muur, een rotan stoel in de hoek, en nog wat decoratie op de vensterbank.

Slaapkamer wolken behang

Slaapkamer wolken behang

Slaapkamer wolken behang

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.