Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer inspiratie van Tatiana Nicol
Slaapkamer inspiratie Vintage interieur

Slaapkamer inspiratie van Tatiana Nicol


Na een aantal binnenkijkers in slaapkamers in de Scandinavische interieurstijl, is het weer eens leuk en inspirerend om een slaapkamer te zien in een hele andere stijl. We gaan binnenkijken in de slaapkamer van Tatiana Nicol, die in een eclectisch ingericht appartement woont van 90m2 in Parijs. De moeder van Tatiana komt uit Argentinië, terwijl de vader uit Frankrijk komt. Deze mix heeft volgens haar zéker de stijl beïnvloed van haar interieur. Kom binnenkijken in een slaapkamer vol originele inspiratie en ideeën!

Slaapkamer inspiratie van Tatiana Nicol

Slaapkamer inspiratie van Tatiana Nicol

Originele details

Het is een zeer ruime slaapkamer met niet alleen veel vierkante meters. Het is ook voorzien van een hoog plafond van hoger dan drie meter. Het prachtige grote raam zorgt bovendien voor lekker veel lichtinval. Tatiana heeft veel originele details behouden van het karakteristieke pand, zoals de sierlijke ornamenten aan het plafond, de opgeschuurde lambrisering en de stoere rustieke houten vloer. Ook de originele schouw is bewaard gebleven in de slaapkamer.

Slaapkamer inspiratie van Tatiana Nicol

Slaapkamer inrichting inspiratie

Tatiana omschrijft haar stijl als vintage eclectisch, waarin de materialen hout, koper en touw veel worden gebruikt. Het vintage bureau bij het raam en de vintage houten ladder heeft ze in België gekocht. De bijzondere hanglamp is van Papier à eter. En de mooie bohemien vloerkleed heeft ze in Marokko gekocht. Veel meubels en accessoires heeft ze ook zelf ontworpen zoals de ronde spiegels aan de wand en de stoere kast daaronder.

Ga naar slaapkamer inspiratie voor nog meer leuke slaapkamer binnenkijkers en originele ideeën!

Slaapkamer inspiratie van Tatiana Nicol

Bron: Revistaad.es

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.