Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer inloopkast in klein appartement van 51m2
Inloopkast inspiratie Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inloopkast in klein appartement van 51m2


Het is af en toe leuk en inspirerend om in super luxe en grote inloopkasten te kijken zoals deze en deze, maar voor veel mensen zijn inloopkasten van dat kaliber niet haalbaar. Waar veel meer mensen mee te maken hebben is hoe ze een inloopkast kunnen inrichten in een klein appartement of een slaapkamer. En als dat dan lukt, dan geeft dat nóg meer een voldaan gevoel.

Slaapkamer inloopkast in klein appartement van 51m2

Slaapkamer inloopkast in klein appartement van 51m2

Deze slaapkamer bijvoorbeeld is onderdeel van een klein appartement gelegen in Göteborg in Zweden. Het kleine appartement heeft een woonoppervlak van slechts 51m2. En tóch is het de bewoners gelukt om een inloopkast te creëren in de slaapkamer.

Perfecte ruimte voor een inloopkast

Het appartement bevindt zich in een complex uit het begin van 1900. Je treft er niet alleen mooie originele details tegen, ook de indeling is een beetje speels. Nou kan een speelse indeling soms niet praktisch zijn, maar in deze slaapkamer komt het juist heel goed uit. De slaapkamer is namelijk voorzien van een grote inham, die perfect geschikt is voor een inloopkast.

Slaapkamer inloopkast in klein appartement van 51m2

Hoge witte kasten met leren deurgrepen

Een hele muur is ingericht met grote hoge kasten. Strakke witte kasten met hoge deuren, die afgewerkt zijn met stijlvolle leren deurgrepen. Bovenop de kasten is bovendien nog genoeg ruimte om wat extra opbergdozen op te bergen. Handig voor spullen die je niet vaak gebruikt. In een praktische inloopkast mag een grote spiegel natuurlijk niet ontbreken. Deze hebben ze hier aan de muur gemonteerd.

Slaapkamer inloopkast in klein appartement van 51m2

De rest van de slaapkamer is ook super leuk ingericht met leuke accessoires en decoratie. De ladder tegen de muur bijvoorbeeld of de slingerverlichting. De witte TV is aan de muur gemonteerd, terwijl de muur boven het bed versierd is met een collage van kleine fotolijsten. Alle muren zijn wit geschilderd en gecombineerd met een zwart geschilderde linoleum vloer. Aan de rechterkant van het bed heb je bovendien toegang tot een heerlijk klein en zonnig balkon.

Voor meer slaapkamer inspiratie klik hier. En voor meer inloopkast inspiratie klik hier.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Open kledingkast in de woonkamer | Inrichting-huis.com
    26 april 2016 at 11:00

    […] heb veel inloopkasten en kledingkasten gezien. Inloopkasten in slaapkamers, inloopkasten die ingericht zijn achter het bed, inloopkasten in de hal, noem maar op. Maar ik werd […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.