Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Open inloopkast Oekraïense loft
Industrieel interieur Inloopkast inspiratie Modern interieur

Open inloopkast in Oekraïense loft


Laatst kwam ik onderstaande inloopkast tegen. Een super stoere inloopkast in een Oekraïense loft, die ontworpen en ingericht is door interieurarchitect Olga Akulova. Het loft appartement is gelegen op de 30e verdieping van het complex en heeft een woonoppervlak van maar liefst 150m2. Een jongeman, die altijd in Spanje en Letland had gewoond, is hiernaartoe verhuisd vanwege zijn werk. Voor het interieur ontwerp heeft hij hulp gevraagd aan de getalenteerde interieurarchitect uit Kiev.

Open inloopkast Oekraïense loft

Open inloopkast Oekraïense loft

De jongeman wilde een modern en stoer interieur en een open loft indeling. Hierbij was moderne technologie ook een belangrijk aspect van de opdracht. Hij wilde bijvoorbeeld een systeem hebben, waarbij op een eenvoudige praktische manier, de temperatuur, de verlichting en de beveiliging, gecontroleerd kan worden.

Open inloopkast Oekraïense loft

Industrieel
De inloopkast is dus slechts een super klein onderdeel van het geheel. Maar zelfs dié ziet er perfect uit! Het is dusdanig ingericht zodat het bereikbaar is vanuit de slaapkamer, maar loopt ook helemaal door tot de woonkamer. Dus ook vanuit de woonkamer heb je uitzicht op de inloopkast. De ruimtes zijn wel van elkaar gescheiden middels glazen wanden en stoere zwarte industriële kozijnen, die vanaf de vloer helemaal tot aan het plafond lopen. Deze passen perfect bij de industriële uitstraling met het betonnen plafond van de loft.

Open inloopkast Oekraïense loft

Open inloopkast Oekraïense loft

Er is een grote vaste open kastenwand gemaakt met kledingstangen, ladekasten en een aantal open vakken. Hiernaast is ook nog een vrijstaande kast gebouwd voor het opbergen van accessoires zoals stropdassen en sieraden.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.