Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Betegelde trappen
Wooninspiratie

Betegelde trappen


Een trap wordt vaak gezien als alleen een functioneel element in huis. Het moet de ene woonlaag met de andere woonlaag verbinden. Maar hier heb ik al vaker laten zien dat een trap ook een mooi decoratief element kan zijn binnen je interieur. Een trap kan je bijvoorbeeld mooi opschuren, en hier heb ik laten zien dat je mooie takken kunt gebruiken als trapleuning. Vandaag wil ik jullie inspireren met mooie betegelde trappen!

Betegelde trappen

Betegelde trappen

Een trap kan je in z’n geheel betegelen. Hiermee bedoel ik zowel de traptreden waar je met je voeten op staat, als de verticale vlakken. Omdat de verticale vlakken het beste zichtbaar zijn, kiezen veel mensen ervoor om alleen deze vlakken te betegelen.

Cementtegels
Veelgebruikte tegels voor trappen zijn cementtegels. Prachtige Marokkaanse, Portugese of Spaanse cementtegels met een mooi patroon of kleurrijke details. Combineer dat met neutraal gekleurde traptreden om de relatief drukke patronen te compenseren.

Betegelde trappen

Betegelde trappen

Betegelde trappen

Betegelde trappen

Deze tegels kunnen wel wat kosten, maar het resultaat mag er dan ook wel wezen. Mocht je het tóch te duur vinden? Dan kan je er ook voor kiezen om vinyl stickers te gebruiken, die heel erg op tegels lijken.

Betegelde trappen

Betegelde trappen

Betegelde trappen

Bron: Camillestyles.com | Remodelista.com | Domino.com | Dwell.com | Designboom.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.