Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer die zichzelf verkoopt
Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer die zichzelf verkoopt


Deze slaapkamer heb ik gevonden bij Aestate, een soort ‘moderne’ makelaar uit België, die zich profileren als de partij die je helpt bij de verkoop van je woning, zónder een traditionele makelaar. Dit doen ze aan de hand van drie belangrijke pijler: fotografie, marketing en branding.

Aestate heeft onder andere met succes een appartement verkocht uit Brussel. Een appartement gelegen op de derde verdieping van een charmant oud herenhuis bij Place Stephanie. Ik weet niet precies wat ze aan marketing en branding hebben gedaan, maar de fotografie van deze slaapkamer ziet er in ieder geval erg goed uit!

Slaapkamer die zichzelf verkoopt

Koeienhuid tapijt
Dat heeft uiteraard ook te maken met het feit dat de slaapkamer gewoon erg mooi is. Hoog plafond, grote ramen en een geweldige originele styling. Ik heb in het verleden geschreven over koeienhuid vloerkleden. Hier is de gehele slaapkamer bekleed met dat bekleed. Een soort koeienhuid tapijt. Vooral het contrast in combinatie met de strakke witte muren komt hier erg goed tot z’n recht.

Slaapkamer styling

Muurtje achter het bed
Er is hier nog een ander belangrijk element die deze slaapkamer zo bijzonder maakt. Achter het bed is een over de gehele breedte een laag muurtje geplaatst, met dezelfde hoogte als het bed. Dit muurtje wordt als een soort kast/nachtkastje gebruikt voor verschillende spullen. Boeken, schilderijen, lampen en verschillende andere losse spulletjes. Zo mooi!

Muurtje achter het bed

Bron: Aestate.be

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.