Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Mooie keuken uit Zweden
Industrieel interieur Keuken inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur

Mooie keuken uit Zweden


Wow, wat hebben ze deze keuken leuk ingericht. Je raadt het natuurlijk al, ik heb het gevonden bij de Zweedse Fantastic Frank, waar een Scandinavisch wit appartement te koop stond. Het appartement is niet alleen erg leuk ingericht, maar heeft ook een bijzondere speelse indeling.

Deze keuken kan je bijvoorbeeld via de hal bereiken, maar ook via een kleine trap vanuit de woonkamer. De woonkamer ligt dus iets hoger en heeft hierdoor een lager plafond, terwijl de keuken juist voorzien is van een enorm hoog plafond!

Mooie keuken uit Zweden

Mooie keuken Zweden

Het raam is ook super mooi. Het is lekker groot, waardoor de keuken voorzien wordt van lekker veel zonlicht, en is in de vorm van een mooie boog.

Houten vloer en tegels
Het grootste gedeelte van de ruimte is bedekt met wit een wit geschilderde houten vloer. Hier zijn onder andere de witte eettafel en de vier eetkamerstoelen geplaatst. Alleen het smalle gedeelte vóór de keukenkasten is betegeld met super leuke patroontegels. Dit gedeelte is weliswaar niet heel groot, maar het geeft de gehele ruimte een verrassend positief effect. Vooral het contrast en de strakke grens tussen de tegels en de houten vloer vind ik erg mooi. De vloertegels zijn bovendien veel makkelijker om schoon te maken. Wel zo praktisch in dat gedeelte van de keuken.

Houten vloer combineren met tegels

Witte houten vloer keuken

Witte tegels aan keukenwand
Langs de muur, waar een knik in zit, zijn lage donkerblauwe keukenkasten geplaatst, afgewerkt met een luxe marmeren werkblad. Hierin is niet alleen het fornuis van RVS, maar ook de spoelbak, de moderne afzuigkap en de vrijstaande Amerikaanse koelkast zijn van RVS.

RVS spoelbak in keuken

Speelse keuken

Blauwe keukenkasten met marmeren werkblad

De gehele keukenwand is tot aan het plafond betegeld met simpele witte metrotegels. Aan deze wand zijn twee open wandrekken gemonteerd voor het plaatsen van servies. En daarboven hangen twee super leuke industriële wandlampen.

Bron: Fantasticfrank.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.