Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Loungebank van houten paletten
Tuin inspiratie

Simpele ideeën voor de tuin


Vandaag wil ik jullie inspireren met deze mooie tuin. Een tuin die niet grenst aan de woonkamer zoals gebruikelijk, maar aan de slaapkamer. Niet het meest ideaal, maar ze hebben er wel het beste van gemaakt. En altijd beter dan een balkon of helemaal geen buitenruimte. Het is een vierkante tuin die eigenlijk vrij eenvoudig is ingericht. Hier wordt wederom bewezen dat je met een paar belangrijke elementen een tuin al heel leuk kan inrichten. Wat vind jij van deze tuin?

Simpele ideeen voor de tuin

Grasmat

De basis is eigenlijk best saai. Een betonnen vloer en ook de omheining bestaat uit grijze betonnen muren. Hierdoor heb je wel lekker veel privacy in de tuin. Gelukkig is er ook veel groen aanwezig. Er is een strook grasmat aangelegd van ongeveer twee bij één meter, waar ook een mooie boom in is geplant.

Loungebank van houten paletten

Aan de rechterkant van de tuin is een heerlijke grote loungebank gemaakt van houten paletten. De houten paletten zijn wit geschilderd en zowel op de vloer als tegen de wand gezet. Daarop zijn grote zachte op maat gemaakte kussens gezet. De houten paletten die tegen de wand zijn gezet, worden hier in deze tuin gebruikt als plantenrekken. Een leuk en creatief idee die iedereen gemakkelijk kan toepassen. Daarnaast is er van de houten paletten ook nog een langwerpige lage tafel gemaakt.

Loungebank van houten paletten

Tuin aan de slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.