Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Plus one Berlin hotel
Designhotel Industrieel interieur

Plus one Berlin hotel


Plus one Berlin is een uniek hotel concept, waarbij je jouw eigen local kan boeken, die jouw guide is voor jouw trip in Berlijn. Je hebt hierin de keuze tussen Short ’n Sweet, waarbij je jouw local guide ontmoet en tips van diegene ontvangt, of Long ’n Local, waarbij jouw local guide voor drie of vijf uur écht met je meegaat. Op die manier kom je op plekken in Berlijn waar alleen de echte locals komen.

Maar wat ik je hier eigenlijk echt wil laten zien, is het P1B appartement van Plus one Berlin zelf. In principe heb je de keuze om in een ander hotel te verblijven die een samenwerking hebben met Plus one Berlin, maar het P1B appartement is wel héél bijzonder en mooi. Bekijk en oordeel zelf!

Plus one Berlin hotel

Plus one Berlin hotel

Industriële slaapkamer

Het Plus one Berlin appartement is ontworpen door architect en studio Spamroom. Een multifunctionele ruimte waar verschillende elementen en materialen met elkaar worden gecombineerd. Het gekozen materiaal zorgt beetje voor een industriële sfeer.

Aangezien de ruimte niet heel groot is, zijn de vorm van de meubels eenvoudig en functioneel gehouden, zodat ze op meerdere manieren gebruikt kunnen worden. Het grote blok aan de wand, gemaakt van verschillende soorten hout, is een kledingkast, een opslageenheid en keuken in één. Het centrale element van de kamer wordt gevormd door het bed. Volledig gemaakt multiplex platen en voorzien van grote ladekasten. Zou thuis in een slaapkamer ook leuk staan!

Door de slaapkamer kom je verschillende lampen tegen die gemaakt zijn van koperen buizen met aan het uiteinde een gloeilamp.

Plus one Berlin hotel

Plus one Berlin hotel

Plus one Berlin hotel

Plus one Berlin hotel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.