Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Leuke Scandinavische kinderkamer
Kinderkamer inspiratie Scandinavisch interieur

Shop the look van deze leuke kinderkamer uit Zweden!


Fantastic Frank is een hele bekende makelaar uit Zweden. Regelmatig nemen we een kijkje op hun website, niet omdat we op zoek zijn naar een koophuis, maar om de mooie interieurs te bekijken. Zij staan namelijk bekend om hun woningen, die bijna altijd super leuk zijn ingericht. Dit is te danken aan de verschillende getalenteerde interieurstylisten waar zij samen mee werken. Een tijdje geleden hebben we deze kinderkamer gespot bij Fantastic Frank, als onderdeel van een wederom super leuk ingericht appartement uit Stockholm.

Leuke Scandinavische kinderkamer

Het is een driekamerappartement met twee slaapkamers, waarvan één ingericht is als master bedroom en de ander als kinderkamer. Het interieur kenmerkt zich met een typische Scandinavische interieurstijl met een mooie lichte houten vloer en strakke witte muren. De kleuren komen terug in de vorm van mooie eigentijdse meubels en accessoires. Dat geldt ook voor de kinderkamer.

Shop the look

De kinderkamer is niet heel groot, maar je hebt ook niet heel veel ruimte nodig. Het grote raam zorgt samen met de strakke witte muren bovendien voor veel licht en ruimtelijkheid. Met een selectie van hele leuke meubels en accessoires hebben ze er een échte kinderkamer van gemaakt. Vind je deze kinderkamer ook helemaal te gek? Leuk! Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende kinderkamer meubels en accessoires, waarmee jij deze look kunt creëren.

Leuke Scandinavische kinderkamer

Slapen en opbergen

Aan de rechterkant vind je de grote meubels met het zwarte Sebra bed als hoofdrol. Het handige van dit bed is dat het een meegroeibed is, dat meegroeit met je kind. Het ziet er bovendien super leuk uit. Naast het bed is een grote vitrinekast geplaatst voor het opbergen van kinderboeken en speelgoed. Iets wat zéker niet mag ontbreken in een kinderkamer. Boeken kunnen ook worden opgeborgen op de wandplank aan de andere muur. En op de vloer vind je een leuke opbergzak voor het opbergen van speelgoed.

Zwarte Sebra kinderbed

Speelgoedkeuken en poppenkast

Aan de linkerkant van de kinderkamer is een soort speelhoek ingericht. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het zorgt er ook voor dat het comfortabeler spelen is. Daarnaast heeft het ook een geluiddempende werking. De grote witte muur is gedecoreerd met een echte kinderkamer klassieker, namelijk de String Pocket wandkast. Deze is verkrijgbaar in verschillende leuke keuren. Het leuke is dat ze de wandkast hebben omgebouwd tot een speelgoedkeuken. Kinderen zijn dol op speelgoedkeukens en poppenkasten, tegelijkertijd is het ook een vorm van decoratie. Ze zien er beiden namelijk super leuk uit!

Leuke Scandinavische kinderkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.