Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Scandinavische slaapkamer met geweldige meubels
Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Scandinavische slaapkamer met geweldige meubels


Vandaag wil ik jullie inspireren met een slaapkamer waar ik heel blij van word. Een slaapkamer van een Scandinavisch tweekamerappartement gelegen in het centrum van het Zweedse Göteborg. Het is een klein appartement, maar wel één die slim, praktisch en vooral erg mooi is ingericht. Alle ruimtes zijn op een stijlvolle manier optimaal benut. Ook in de slaapkamer.

Scandinavische slaapkamer met geweldige meubels

Scandinavische slaapkamer met geweldige meubels

De slaapkamer grenst direct aan de woonkamer. Beiden zijn voorzien van een wit geschilderde houten vloer en muren. Je kan hier bovendien genieten van het prachtige ornamenten plafond.

Mooie styling
Wat mij erg aanspreekt zijn de geweldige meubels. Het grote bed is erg stijlvol opgemaakt met blauwe HAY kussens en een lichtblauwe sprei. Zowel links als rechts van het bed vind je een bijzettafeltje als nachtkastje en witte nachtlampen.

werkplek slaapkamer

stringkasten slaapkamer

slaapkamer styling

Helemaal tegen de rechtermuur is een grote witte kledingkast geplaatst. Deze paste niet helemaal, waardoor er een stuk uit de muur verwijderd moest worden. Dit zorgt ervoor dat het zelfs een beetje lijkt op een mooi inbouwkast.

Werkplek met stringkasten
Tegen de muur tegenover het bed, is een werkplek ingericht. Een werkplek bestaande uit de populaire witte stringkasten met open planken en een klein bureautje. Ook hier is de styling perfect met de HAY opbergboxen en de grijze Eames stoel.

Klein appartement

Bed opmaken

Witte kledingkast

Bron: Styleandcreate.com | Fotograaf: Anders Bergstedt

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.