Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Rustiek stoer thuiskantoor
Industrieel interieur Kantoorinrichting

Rustiek stoer thuiskantoor


Voor mensen die vaak thuiswerken is het tóch wel fijn om een goed ingericht thuiskantoor of werkplek te hebben. Een plek waar je comfortabel je werk kunt doen. Dit kan in een hoekje zijn in de woonkamer of slaapkamer, maar het kan natuurlijk ook een écht thuiskantoor zijn.

Een aparte kamer die speciaal ingericht is om te werken. Ik ben bijvoorbeeld helemaal fan van het geweldig ingericht zolderkantoor van Holly Marder. En vandaag wil ik een ander thuiskantoor laten zien die ook super stoer is.

Rustiek stoer thuiskantoor

Rustiek stoer thuiskantoor

Zwarte stalen deuren

Dit thuiskantoor heb ik gevonden in de portfolio van Exclusive Steel, een bedrijf uit Made die gespecialiseerd is in stalen deuren, ramen en kozijnen. Zij hebben voor een prachtige woning een hele stoere glazen wand geplaatst met zwarte stalen kozijnen en deuren, tussen de keuken en het kantoor.

Rustiek stoer thuiskantoor

Rustiek, landelijk en industrieel interieur

Zowel de keuken als het kantoor zijn geweldige rustieke landelijke ruimtes. Vooral de wit geschilderde houten plafonds en de authentieke houten balken geven de ruimte heel veel rustieke sfeer en warmte. De dunne profielen van de zwarte stalen kozijnen zorgen ervoor dat je naadloos uitzicht hebt van de keuken naar het kantoor en andersom. Dit maakt het geheel een stuk ruimtelijker.

De interieurstijl van het kantoor zou je kunnen omschrijven als een combinatie van rustiek landelijk en industrieel. Niet alleen de zwarte stalen deuren zijn industrieel, ook de grijze strakke gietvloer, de smalle stalen bureau’s bij het raam en de grote werktafel met de bijhorende banken geven het kantoor een industriële sfeer.

Rustiek stoer thuiskantoor

Rustiek stoer thuiskantoor

Rustiek stoer thuiskantoor

Rustiek stoer thuiskantoor

De werktafel en banken bestaan uit een witte stalen frame en een prachtig houten visgraat tafelblad. Een mooie combinatie van industrieel stoer en warm.

Rustiek stoer thuiskantoor

Rustiek stoer thuiskantoor

Klik hier voor meer inspiratie en ideeën voor het inrichten van een kantoor, thuiskantoor of werkplek.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Rustieke kinderkamer thema van Van | Inrichting-huis.com
    16 april 2016 at 11:00

    […] hebben we al verschillende rustieke interieurs laten zien. Dit rustieke thuiskantoor bijvoorbeeld of deze super mooie rustieke woning van interieurstylist Daniela Cavestany. Rustieke […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.