Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Roze tuin ideeën
Tuin inspiratie

Roze tuin ideeën


Het is inmiddels lente en de zomer staat voor de deur te wachten. Dus pak je kans om je tuin op te leuken, zodat je er nog volop van kan genieten. Voor je het weet is het alweer herfst en winter. Gelukkig is het nog niet zo ver. Regelmatig bezoeken wij House to Home voor leuke inspirerende tuin ideeën. We worden zó geïnspireerd door onderstaande tuin. Eigenlijk is het een tuin terras die helemaal compleet is. Het bevat groen, je kan er heerlijk loungen en het is erg kleurrijk. Nouja, je ziet vooral veel roze. 🙂

Roze tuin ideeën

Via Housetohome.co.uk

Tuin met zon en schaduw

De tuin is voorzien van veel luxe. Er is voor de gehele tuin gekozen voor een houten vlonder vloer. Een uitstekende keus voor een tuin terras. In de hoek is een hoekbank op maat gemaakt van beton. Beton is natuurlijk niet ideaal om op te zitten, daarom zijn er kleurrijke zachte kussens erop geplaatst. Deze vrolijken de tuin helemaal op, net als het roze krukje.

Op het ligbed kan je hier volop genieten van de zon, terwijl je op de loungebank ook even in de schaduw kan ontspannen. De schaduwplek in deze tuin hebben ze gecreëerd door een doek te spannen via de takken van de planten. Het ziet er bovendien ook nog eens erg leuk uit.

Bekijk ook onze 36x tuin ideeën voor nóg meer inspiratie!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.