Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Roobol


Roobol

Roobol is dé winkel waar je moet zijn voor tuinmeubelen. En dat al voor meer dan zeventien jaar! Het bijzondere aan Roobol is dat ze de productie ook binnenshuis hebben gehaald. Zo hebben zij alles onder controle. Bovendien is ook de logistiek bij Roobol erg goed geregeld. In totaal heeft Roobol vijftien vestigingen in Nederland waar meer dan tachtig medewerkers aan het werk zijn.

Roobol tuinmeubelen

De Roobol tuinmeubelen worden geraffineerd op elkaar afgestemd waardoor de kwaliteit van hoog niveau is. Hierdoor kan je in de mooie lente- en zomerdagen optimaal genieten in je tuin of op je balkon.

Roobol tuinadvies

Naast de Roobol tuinmeubelen, kan je bij Roobol ook terecht voor advies. De adviseurs van Roobol Tuinmeubelen hebben de nodige ervaring om van je tuin een verlengstuk van je huis te maken. Maak een afspraak en laat je verrassen en inspireren!

Roobol openingstijden

Roobol Tuinmeubelen heeft in totaal vijftien vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Roobol vestiging bij jou in de buurt. Elke vestiging hanteert haar eigen openingstijden. Klik hieronder op jouw Roobol vestiging voor het adres, openingstijden en koopzondagen.

Almere
Barendrecht
Bergen op Zoom
Berkel en Rodenrijs
Beverwijk
Breda
Cruquius
Dordrecht
Gorinchem
Laren
Leiderdorp
Naaldwijk
Spijkenisse
Utrecht
Vlaardingen

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.