Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie Tafels Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

Ronde tafels voor in huis


Ben jij al een fan van de nieuwe trendvorm van tafels? Rond is namelijk het nieuwe vierkant. Je kunt de ronde tafels door heel het huis verspreiden, ze zijn namelijk geschikt voor iedere ruimte. Wij lichten onze drie favoriete tafels voor je uit in de ronde vorm.

De ronde eettafel is extra gezellig

Een eettafel zorgt ervoor dat je een gezellige avond kan beleven met geliefden. Gezellig tafelen met een lekker diner en drinken zijn de basis van een leuke herinnering. Naast de vierkante of ovale eettafel is nu de ronde eettafel ook een trend geworden. Deze tafel is ook ideaal wanneer je een kleinere ruimte hebt. Je kunt gemakkelijk om de eettafel lopen en iedereen zit dicht bij elkaar.

Naast de extra ruimte die je creëert heb je ook geen last van scherpe punten. Nooit meer blauwe plekken wanneer jij je aan de tafel stoot. Ook zorgt een ronde eettafel ervoor dat de ruimte gebroken wordt. Vaak zijn veel meubels in huis vierkant. Door gebruik te maken van een ronde eettafel krijg je een verrassend effect, welke wel goed matcht met je huidige interieur.

ronde eettafel in huis

Een ronde salontafel is de perfecte match in huis

Het leukste meubel voor in de woonkamer is een ronde salontafel. Deze worden vaak in een set van twee of drie verkocht. Dan heb je meerdere ronde salontafels in verschillende hoogtes en breedtes. Ga voor een industriële ronde salontafel voor een stoere look. Hierbij wordt een houtsoort gecombineerd met zwart gecoat metaal.

Ga gezellig op de bank zitten met wat lekkere hapjes en drankjes. Deze passen perfect op de ronde salontafels. Doordat er vaak meerdere tafeltjes in een set zitten kun je ook de hapjes goed verdelen onder de liefhebbers. Zo zit iedereen comfortabel en kun je een gezellige avond beleven, waar iedereen alles binnen handbereik heeft.

ronde salontafel voor in huis

De ronde bijzettafel waar je veel op neer kan zetten

De kleinere variant van de salontafel is de bijzettafel. Deze kun je gemakkelijk verplaatsen naar de plek waar je een extra tafeltje wilt. Ga voor een ronde bijzettafel, wanneer je een keertje wat anders wilt. Het is een compacte tafel, zonder hoekjes waar jij je aan kan stoten. Ook past deze tafel goed in kleinere ruimtes en breekt het de ruimte van alle vierkante meubels.

De kamer waar je deze bijzettafel neerzet lijkt minder blokkerig doordat je een rond meubel toevoegt. Wanneer je denkt dat je minder spullen kwijt kan op een ronde tafel, think again! Je kunt alles wat je op een vierkante tafel neer wilt zetten ook kwijt op een ronde bijzettafel. Ideaal wanneer je graag wat extra spulletjes neer wilt zetten. Ga voor ronde tafels en laat je verrassen door het mooie en stylish interieur wat je ervoor terugkrijgt.

menu turning ronde salontafel met opbergruimte

Ga voor ronde tafels in je woning

De vele voordelen van ronde tafels zorgen ervoor dat deze ideaal zijn in iedere ruimte. Je woning krijgt een andere uitstraling, doordat je de vierkante meubels breekt met de ronde items. Geef je woning die extra sfeer, ruimte en gezelligheid door dit type tafel toe te voegen aan je interieur. Je zult er zeker geen spijt van krijgen! Bekijk de leukste ronde salontafels hier.

ronde salontafel marmer

Bekijk ook:
10x ronde salontafel
10x Hanglamp boven salontafel
Ronde eettafel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.