Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Romantische tuin ideeën uit Rotterdam
Tuin inspiratie

Romantische tuin ideeën uit Rotterdam


Vandaag willen we jullie inspireren met romantische tuin ideeën van een tuin uit Rotterdam. Het huis op de Jericholaan in Rotterdam staat te koop bij Stad & Land Makelaars. Jawel, zulke mooie tuinen bestaan gewoon in Nederland. Een tuin die eigenlijk helemaal past in de stijl van het huis zelf. Warm, gezellig en een beetje romantisch. Kan je het al voor je zien hoe heerlijk het is om hier in de zomer gezellig aan de grote tafel te ontbijten of dineren?

Romantische tuin ideeën uit Rotterdam

Tuin met veranda

Vanuit de keuken heb je via openslaande deuren toegang tot de tuin. De schoonheid begint hier al met het glas in lood, maar het wordt nog veel mooier. Als je door de deur loopt komt je terecht in serre. Zowel aan de linker als de rechter muur vind je planken en kastjes waar kleurrijke bloemen aanwezig zijn. Loop je nog ietsjes verder, dan kom je de mooie veranda tegen. Deze is natuurlijk fantastisch. Zo’n veranda in de tuin is niet alleen heel erg mooi en romantisch, het is ook vrij zeldzaam in Nederland.

Groene tuin

Vanuit de veranda kan je via een kleine trap de tuin in. In dit gedeelte vind je heel veel groen. Je kan je bijna niet voorstellen dat je slechts tien minuten van het centrum bent.

Romantische tuin ideeën uit Rotterdam

Romantische tuin ideeën uit Rotterdam

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.