Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Riverdale


Riverdale

Riverdale werd in 2006 op de consumentenmarkt gezet onder de merknaam Riverdale – Joy of Living. Vanaf dat moment kreeg het merk een grotere naamsbekendheid en staat bekend om eigentijdse leuke wooneaccessoires voor de inrichting van elke interieur. En dat is ook de kracht van Riverdale. Ieder half jaar komt het met een nieuwe collectie van 350 producten die inpasbaar zijn voor verschillende interieurstijlen. Op die manier gaan de collecties ook altijd mee met de laatstre trends. Zelfs kleurenthema’s die in de modewereld herkenbaar zijn, komen in terug in de producten van Riverdale.

Iedereen wilt vreugde in het leven. Riverdale helpt mensen om die vreugde in hun huis te halen. En dit is meteen ook de slogan van dit mooie merk.

Riverdale winkels

Riverdale biedt hun spullen aan in interieurwinkels in Frankrijk, Duitsland, België en Nederland. Enkele winkels in Nederland die Riverdale verkopen zijn Trendhopper, Villa Verne, Intratuin, Flowerworks, etc. Hiernaast zijn er verschillende zowel grote als kleine webwinkels die Riverdale ook in hun assortiment hebben opgenomen.

Riverdale inspiration shops

In de Riverdale Inspiration Shop beleef je het echt Riverdale gevoel. De Inspiration Shop is een bron van inspiratie voor de inrichting van je huis. Je vindt er een uitgebreide seizoenscollectie, waaronder de Riverdale Fragrance Collection en Flower Collection. Naast de inspiration shops heeft Riverdale ook Inspiration Floors. Een geheel nieuw shop-concept, speciaal ontworpen om van het winkelen een echte beleving te maken. In de Riverdale Inspiration Floor ervaar je het echte pure gevoel binnen de grotere interieurwinkels en tuincentra. Je vindt hier de nieuwste artikelen en waan je direct in de wereld van Riverdale.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.