Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Meubels

Richt je huis in met design meubelen


Het inrichten van je huis is leuk, maar kan een moeilijke klus zijn. Er komt veel bij kijken. Hoe je de woning inricht hangt er natuurlijk ook vanaf of je alleen woont, samen woont en/of kinderen hebt. Ook hangt het er vanaf of je een appartement of een eengezinswoning hebt. Maar wat vooral belangrijk is om na te gaan is jou of jullie stijl. Ga je voor landelijk, klassiek of modern?

Designmeubelen

Designmeubelen

Landelijke inrichting
Als je denkt aan een landelijke inrichting dan denk je aan binnen en buiten. Hierbij is de sfeer en rust van het platteland voelbaar in de woning. Je kunt denken aan houten vloeren, rustieke meubels, natuur tinten en bijvoorbeeld shutters voor de ramen.
De landelijke en klassieke inrichting kan goed met elkaar gecombineerd worden. Ook wordt landelijk soms met modern gecombineerd.

Designmeubelen

Designmeubelen

Moderne inrichting
De moderne stijl is een stijl dat steeds meer voorkomt. Vooral bij jonge stellen komt het vaak voor. Het is een stijl dat doordacht vorm gegeven wordt met strakke lijnen en design meubels. Er is veel aandacht voor technische snufjes en luxe.
De kleuren welke in de moderne stijl worden verwerkt zijn bijvoorbeeld verschillende tinten grijs, natuurlijke tinten, zwart/wit tinten, roze, blauw en felle accenten.
Naast de strakke lijnen wordt er ook veel met ronde vormen gewerkt. Je kunt denken aan een grote loungebank, design dressoirs, inbouw spots, een mooie design keuken met gerolde laden en een vrijstaand bad.

Designmeubelen

Designmeubelen

Designmeubelen

Designmeubelen

Klassieke inrichting
De klassieke woonstijl bestaat al heel lang. Het is ontstaan in de renaissance. Veel invloeden komen vanuit Griekenland en de Romeinse tijd. Deze stijl is vaak statig en elegant, waarin je veel luxe en antiek ziet. Je kunt denken aan een kroonluchter, donkere houtsoorten en symmetrische ornamenten. De klassieke stijl staat al op zich zelf, maar kan ook mooi gecombineerd worden. Combineer het bijvoorbeeld met een aantal design meubels om diversiteit aan te brengen. Dit geeft een mooie sfeer in de woonkamer of een andere ruimte in je woning.

b86944a11f2b85183bde3329c4555722

Designmeubelen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.