Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenplaats tuin in Barcelona
Tuin inspiratie

Binnenplaats tuin in Barcelona


Dit is de tuin van van een prachtige karakteristieke woning uit Barcelona. Hoewel het interieur van de woning ook erg mooi en sfeervol is ingericht, is vooral de tuin dé smaakmaker van het huis. De exotische sfeer van de Spaanse hoofdstad speelt hierin een belangrijke rol.

Binnenplaats tuin in Barcelona

Binnenplaats tuin in Barcelona

Exotische Spaanse tuin

De woonkamer en open keuken zijn ingericht op de begane grond. Hier vanuit zijn er twee openslaande deuren die toegang geven tot de tuin. Als je binnen bent zou je het niet verwachten, maar als je eenmaal in de tuin bent, zie je dat het een prachtige binnenplaats is. Een typische exotische binnenplaats uit Barcelona, gedecoreerd met smaakvolle vintage meubels en heel veel verschillende groene planten.

Binnenplaats tuin in Barcelona

Mooie groene planten

De tuin is voorzien van mooie houten vlonders op de vloer en wit gekalkte muren vormen hier de tuinschutting. Langs de randen van de tuin zijn witte stenen plantenbakken geplaatst. Naast de wilde groene planten in de plantenbakken, vind je hier ook bijvoorbeeld klimplanten aan de witte wanden en verschillende planten in plantenpotten op de vloer.

Binnenplaats tuin in Barcelona

Bron: Nuevo-estilo.micasarevista.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.