Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Raw Materials


Raw Materials Amsterdam

Raw Materials is een bijzondere interieurwinkel gelegen aan de Rozengracht in hartje Amsterdam. Het pand waar de winkel zich in bevindt is prachtig uniek. Indrukwekkend, mooi interieur, schitterende ruimte en gevuld met ongewone woonproducten. Achter elk product van Raw Materials schuilt wel een verhaal. Je moet in de winkel geweest zijn om het zelf te ontdekken.

Raw Materials meubels

Al onze producten van Raw Materials zijn ongepolijst, verweerd, gebruikt, recycled, gemaakt van natuurlijke materialen of gewoon oud. Mooie oude kasten, grote industriële hanglampen, robuuste houten eettafels, grote vloerkleden, noem maar op. Een mix van vakmanschap, liefde en eigen ontwerp zorgen voor een unieke collectie. Directe import van Raw Materials zorgt ervoor dat levering aan bedrijven en projecten ook mogelijk is, in grotere aantallen en tegen concurrerende prijzen.

Raw Materials Amsterdam

Raw Materials materialen

Raw Materials producten zijn gemaakt van materialen waar al vele eeuwen mee gewerkt wordt. Vaak op dezelfde manier als generaties geleden. Meubelmakers, handwerklieden, ontwerpers, kunstenaars en andere vakmensen uit verschillende delen van de wereld hebben met simpel gereedschap een nieuwe vorm gegeven aan materialen als hout, steen, metaal, katoen of leer. Vaak zijn de objecten oud of gemaakt van recyclede materialen wat zorgt voor nog meer karakter. Dit maakt de woonproducten van Raw Materials nou juist zo spannend, verrassend, authentiek en ongewoon.

Raw Materials Amsterdam

Raw Materials Amsterdam

Raw Materials Amsterdam

1 Comment

  • Reply
    Wilma
    30 januari 2019 at 16:49

    Raw Materials is weg!!! Er zit inmiddels een andere winkel op deze plek en Raw Materials werkt voorlopig alleen online.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.