Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Praxis


Praxis
In het hart van de business van Praxis ligt een heel sterke emotie – de wens van hun klanten om voor zichzelf een huis te creëren dat niet alleen comfortabel en mooi is, maar ook veilig. Het is de taak van Praxis om klanten daarbij te helpen.

Praxis helpt hun klanten om die droom te verwezenlijken en daardoor makkelijk en snel succesvol te zijn bij elke klus. Dat doen ze al sinds 1978 – en daar zijn ze trots op. Niet voor niets zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste bouwmarkten in Nederland met 139 vestigingen, 4500 medewerkers en een assortiment van meer dan 80.000 artikelen.

Praxis gevoel

Iedereen kent het wel. Dat tevreden gevoel als je een klus succesvol hebt afgerond. Ontspannen leun je achterover. Nu is het tijd om te genieten, met je vrienden, je kinderen, je familie. Want dat heb je toch weer mooi voor elkaar gekregen. Dat is het gevoel dat Praxis al hun klanten willen meegeven. Met Praxis krijg je alles voor elkaar.
Praxis maakt elke klus makkelijker, met een eenvoudige en heldere keuze in kwaliteit en prijs en door goed advies. Praxis staat bekend om haar winkels en medewerkers die je kunnen helpen en adviseren om de klus te klaren.

Praxis ambitie

Praxis heeft de ambitie de beste bouwmarkt van Nederland te zijn door als beste in te spelen op de wensen van hun klanten.

Ze helpen iedereen om zijn woonplezier te vergroten door:
– een makkelijke keuze in kwaliteit en prijs te bieden
– hun prettige winkels: overzichtelijk en inspirerend
– aantrekkelijke aanbiedingen en actuele, seizoensgerichte assortimenten
– medewerkers die praktische en goede adviezen geven

Praxis klanten

Praxis helpt al haar klanten met praktisch advies, de juiste producten, inspiratie en tips. Van de enthousiaste klusser die regelmatig zijn huis vernieuwt of verbetert, tot de klanten die aan een grote klus beginnen vanwege de mooie familiemomenten: je eerste eigen huis, de komst van een baby, de kinder-, tiener- en studentenkamer en ga zo maar door. En laten we ook de tuin en de feestelijke versiering met kerst niet vergeten.

Je bent verzekerd van een goed resultaat, zonder dat het al te veel tijd kost. Dat is de reden om naar Praxis te gaan- en er altijd weer terug te komen.

Praxis openingstijden

Praxis heeft heel veel vestigingen verdeeld over Nederland. Elke Praxis vestiging hanteert haar eigen openingstijden. Hieronder staan alle Praxis vestigingen. Klik op jouw Praxis vestiging voor de openingstijden, adres en koopzondagen:

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.