Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Poliform inloopkast
Inloopkast inspiratie Modern interieur

Poliform inloopkast


Poliform is een begrip in de Italiaanse interieur- en designwereld. Onlangs hebben ze een nieuwe showroom/flagshipstore geopend aan de Rue du Bac in Parijs. In totaal hebben ze twee verdiepingen. De bovenste verdieping hebben ze ingericht als grote woonkamer en open keuken, terwijl de benedenverdieping bezet is door een moderne slaapkamer en onderstaande inloopkast. Vooral liefhebbers van modern en strak zullen deze inloopkast heel erg waarderen.

Poliform inloopkast

Open inloopkast

De inloopkast hebben ze dusdanig ingericht, dat het echt bij de slaapkamer wordt betrokken. Door middel van een geblindeerd glazen wand worden de twee ruimtes van elkaar gescheiden. Maar omdat zowel aan de linkerkant als rechterkant een opening is, gaat het hier eigenlijk om één ruimte.

De inloopkast zelf is opgebouwd uit een grote l-vormige open kast met stangen, rekken en ladekasten. Hiernaast is ook een eiland blok geplaatst met nog meer opbergmogelijkheden. Door de walnoot eikenhouten kasten en de glazen muur, ziet de inloopkast er erg luxe en modern uit.

Poliform inloopkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.