Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken van Kiki
Keuken inspiratie Landelijk interieur

Keuken van Kiki


Kiki woont samen met haar drie zonen Bobo, Ted en Jon-Jon in een super vrolijke landelijke woning gelegen in Bastad in Zweden. Het interieur bevat naast mooie authentieke details ook veel opvallende patronen. Bloemetjespatronen op de muren, op de banken, het dekbed, noem maar op. Normaal gesproken ben ik daar niet zo weg van, maar op de een of andere manier kan dit huis het heel goed hebben.

Eigenlijk is het de keuken die ik helemaal geweldig vind. En ook hier zou ik persoonlijk niet gaan voor deze stijl. Maar ik moet echt toegeven dat alles gewoon klopt in deze keuken.

Keuken van Kiki

Keuken van Kiki

De vloer is natuurlijk heel nice, bestaande uit lichte cementtegels met een mooi sierlijk patroon. Om het rustig te houden, heeft Kiki gekozen voor neutrale witte strakke muren.

Mosgroene keukenkasten

Eén kant van de keuken vind je de keukenkasten. Mooie sierlijke landelijke keukenkasten in een mosgroene grijze kleur. Deze zijn afgewerkt met een witte marmeren keukenblad en grote stoere gouden deurgrepen. De gouden kraan boven de diepe witte wasbak is daarop afgestemd. Het zwarte fornuis en de bijpassende afzuigkap maken het plaatje helemaal compleet.

Aan de andere kant is nog een grote kast geplaatst, waarvan de onderkant dichte kasten en bovenkant open kasten zijn. Hierin worden spullen als servies, kookboeken en allerlei andere keukenbenodigdheden opgeborgen.

Centraal in de keuken staat een hele ouderwetse donkerbruine eettafel met bijbehorende eetkamerstoelen. Persoonlijk zou ik dus nooit gaan voor zo’n eettafel, maar zoals ik al zei, het past hier gewoon heel goed bij. Maar een stoere rustieke houten eettafel zou hier ook heel goed kunnen passen.

Keuken van Kiki

Keuken van Kiki

Keuken van Kiki

Keuken van Kiki

Keuken van Kiki

Bron: Lovelylife.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.