Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Klassiek interieur

PIP behang


PIP Studio geschiedenis

Voordat we ingaan op PIP behang, wil ik jullie laten weten wie PIP eigenlijk is.
De echte naam van PIP is eigenlijk Catharina, maar iedereen kent haar als PIP. PIP was het eerste woord die ze als baby kon uitspreken, waardoor haar broers haar ook PIP begonnen te noemen.

Na het afstuderen aan de Academie van Schone kunsten, kocht PIP een oud, vervallen, verveloos, Victoriaans huis met een wildernis van een tuin aan de rand van de stad. Toch was het liefde op het eerste gezicht. PIP maakte op de zolder een studio, waar ze lekker creatief kon zijn. PIP studio was geboren.

PIP behang verovert de wereld

PIP Studio staat bekend om haar vrolijke producten. Vrolijke bedlakens, ontbijt servies, haar collectie tassen en vooral PIP behang die ze in samenwerking met Eiffinger ontwikkelde, heeft een grote naamsbekendheid. O.a. PIP behang is in heel Europa in de betere speciaalzaken verkrijgbaar. Zelfs in de rest van de wereld zijn ze gek op PIP behang.

PIP behang Eiffinger

PIP behang wordt erkend door de gedetailleerde en vaak gelaagde prints, het oog voor detail, de subtiele afwerking en een harmonieus kleurgebruik. Deze kenmerken laat PIP ook zien in de nieuwe Pip behang collectie.

Het behang in deze PIP behang collectie toont een complete set van de vele sterke ontwerpen in modieuze kleuren, zoals brandweer rood en oker geel, evenals mooie natuurlijke kleuren zoals poeder zachte mint en lief grijs. De ontwerpers heeft speelde met combinaties van glanzende en matte effecten met klassieke en trendy ontwerpen, die resulteert in bijvoorbeeld de klassieke vogels in sprankelend zilver of goud. En er is zelfs een PIP behang met een kruissteek patroon. Het grote aantal Wallpowers zijn zeer gedetailleerd met zowel fotografische onderdelen als gedetailleerde tekeningen. Alle PIP behang ontwerpen zijn duidelijk Pip: vrolijk en kleurrijk.

PIP behang

PIP behang

PIP behang

PIP behang

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.