Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast inspiratie

Inloopkast van Olivia Palermo


Olivia Palermo is een New Yorkse it-girl (ook wel “socialite” genoemd) en nu te zien in de nieuwe MTV-serie van Whitney Port, “The City”. Olivia werkt namelijk samen met Whitney bij ontwerpster Diane von Fürstenberg.
Ze (dochter van de supersuccesvolle onroerend-goed makelaar Douglas Palermo) is misschien wel hét stijlicoon van dit moment en is niet meer weg te denken uit de glossy’s en van fashionsites.
Olivia zelf is nu 21 jaar oud en is dol op kleding; vandaar natuurlijk ook haar baantje bij topdesigner Diane von Fürstenberg.

Inloopkast geinspireerd door Mariah Carey

Sinds een tijdje heeft ze een nieuw huis gekocht. Voor deze modeliefhebber mag dan absoluut geen inloopkast missen. Haar inloopkast heeft een totale oppervlakte van bijna 6m2 en zit helemaal vol met kledingrekken, schoenen en handtassen. De zebra print tapijt in de inloopkast is gedurfd, maar zoals Olivia zelf zegt: risico’s nemen is erg leuk!

Volgens Olivia werd ze geïnspireerd door de inloopkast van Mariah Carey, waar we hier in Nederland ook kennis hebben mogen maken via het programma ‘Cribs’ van MTV.

Inloopkast van Olivia Palermo

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.