Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Perfecte Midsommar tuin!
Tuin inspiratie

Perfecte Midsommar tuin!


In het begin van dit jaar liet ik jullie de kleine smalle tuin zien van blogger Lucy Williams uit Londen, die knus en super gezellig is ingericht. Lucy is een grote fan van de Zweedse zomer en besloot vorig jaar de langste Scandinavische dag van het jaar te vieren in haar eigen tuin, Midsommar!

Dat was dus het vieren van Midsommar in een Londense tuin. Vandaag wil ik jullie laten zie hoe het wordt gevierd in Zweden door Zweedse blogger Joanna!

Perfecte Midsommar tuin!

Lounge terras

Wat ziet deze tuin er heerlijk uit. Naast het feit dat het super groot is, is de tuin ook perfect ingericht. Er is een groot terras aanwezig, gebouwd met mooie houten vlonders. Daarop zijn twee lounge gedeeltes ingericht en een gedeelte waar de grote tuintafel is geplaatst. Bij één lounge gedeelte vind je een grote gezellige vuurkorf, waar je omheen kunt zitten in een van de comfortable ligstoelen. Het andere lounge gedeelte bestaat uit een grote comfortabele loungebank met diepe zitting.

Voor de rest van de tuin is er gekozen voor gras. Perfect gemaaid groen gras.

Bohemian tafel

Vóór het terras is een super gezellige mega lange lage tafel gedekt in bohemian stijl. Rondom de tafel zijn verschillende grote bohemian vloerkleden geplaatst met leuke kussens, zodat je er comfortabel op kunt zitten. Boven de tafel zijn diagonaal meerdere slingerverlichtingen opgehangen. Dit hebben ze gedaan met behulp van speciale houten palen rond de tafel.

En dit is nog niet alles, want de tuin is ook nog eens voorzien van een geweldige zwembad!

Perfecte Midsommar tuin!

Perfecte Midsommar tuin!

Bron: Joannans.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.