Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte keukenkasten
Industrieel interieur Keuken inspiratie

Noorse woonkeuken van stylist Ingeborg Wolf


Vandaag laat ik jullie de Noorse woonkeuken zien van stylist Ingeborg Wolf, die samen met haar vriend Claus Larsen in een super stijlvol ingericht appartement woont gelegen in het centrum van Kopenhagen. Het appartement heeft een woonoppervlak van 140m2. Lekker ruim dus, maar door het ontbreken van alle binnendeuren, lijkt het zelfs allemaal nóg ruimtelijker.

Witte keukenkasten

Noorse woonkeuken

Zwart, wit en grijs
De stylist houdt van een rustige kalme uitstraling en heeft daarom gekozen voor zwart, wit en grijs. Dit wordt in het interieur gecombineerd met stoere materialen zoals hout, ijzer en leer. Deze mix van kleuren en materialen zie je heel mooi terugkomen in haar geweldige woonkeuken. Dit begint bij de stoere grijze betonvloer.

De keuken is ingericht in de ruimte naast de grote lichte woonkamer. De dikke muur is uitgebouwd met gestuukte en witgeschilderde inbouwkasten met open planken.

Betonvloer keuken

Gestuukte inbouwkast

Industriële eettafel
Bij binnenkomst kom je eerst de stoere eettafel tegen. Deze industriële eettafel hebben ze helemaal zelf ontworpen en gemaakt. De vier zwarte Eames stoelen passen er super mooi bij.

Het keukenblok is verborgen achter een halve muur. Hierachter vind je het blok met het fornuis, de wastafel en een aantal kasten. Tegen de achterste muur vind je nog een tweede hogere kastenwand met de oven, magnetron, koelkast en nor meer opbergkasten. Voor overige keukenapparatuur zoals de waterkoker en koffiemachine heeft Inge een aparte zijtafel laten maken in dezelfde stijl als de eettafel.

Houten krukken

Naast een mooie basis met mooie materialen en voorzieningen, is de styling natuurlijk ook helemaal goed. De stoere houten kist, de grote stapel tijdschriften, de zwart witte schilderij, de houten krukken, de broodplanken, noem maar op.

Bron: Bobedre.dk | Fotografie: Pernille Kaalund

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.