Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Moooi


Tien jaar lang heeft Moooi de wereld geïnspireerd en verleid met sprankelende en innovatieve ontwerpen.

Moooi mannen

Moooi is in 2001 opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers en is eigenlijk vernoemd naar hun oorspronkelijke Nederlandse woord voor mooi. De derde ‘o’ in de merknaam staat voor een extra waarde in termen van schoonheid en uniciteit. De kern sterke punten van beide mannen van Moooi vullen elkaar perfect aan. Marcel is de eigenzinnige, gepassioneerde ontwerper met een neus voor zaken, terwijl Casper de gedreven marketeer is met een scherp oog voor design.

moooi

Moooi design

Naast de ‘Marcel Wanders’ ontwerpen, is bevat het portfolio van Moooi ook een reeks werk van zowel nationaal als internationaal erkende ontwerpers. Deze omvatten onder andere, Jurgen Bey, Bertjan Pot, Maarten Baas, Ross Lovegrove, Neri & Hu, Studio Job en Nika Zupanc. Marcel houdt invloed op alle insluitsels van het merk, die persoonlijk verantwoordelijk zijn voor het totale ontwerp selectieproces.

moooi

Gedurende de laatste paar jaar heeft Moooi zijn horizon in een snel tempo verbreed. Moooi heeft bijvoorbeeld een galerie en een aantal showrooms geopend in strategisch gelegen key-steden: Amsterdam, Londen, New York, Antwerpen en Milaan. De Moooi showrooms zijn de perfecte plekken voor de professionele ontwerper om de gehele Moooi collectie te ervaren in een unieke, inspirerende omgeving en die perfecte visuele voorbeelden bevat van de vele mogelijkheden van de Moooi assortiment! Gezien hun professionele aard, zijn de showrooms geopend op afspraak.

moooi

Moooi collectie

De collecties stijl van Moooi is exclusief, uitdagend, speels, exquise en gebaseerd op de overtuiging dat design een kwestie is van liefde. Moooi is trots op het produceren van tijdloze objecten van schoonheid wat aan de uniciteit en het karakter van antiek gecombineerd met de frisheid van de moderne tijd. Deze fusie maakt het mogelijk dat Moooi zich kan concentreren op de productie van iconische voorwerpen. Een mix van verlichting, meubels en accessoires ontwerpen, die elke dag interieurs overleven, het definiëren van ons huis de persoonlijkheid en het leveren van een extra vleugje creativiteit en schoonheid.

moooi

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.