Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Mooie woonkamer met grote schuifdeur
Modern interieur Woonkamer inspiratie

Mooie woonkamer met grote schuifdeur


Deze woonkamer had ik gevonden op de website van MOHV makelaars in Zweden. Inmiddels zag ik dat het mooie appartement alweer verkocht is. Het appartement is gelegen in de Zweedse stad Malmö. Veel informatie erover heb ik niet, maar ik weet wel dat de bekende interieurstylist Emma Persson Lagerberg het mooie interieur heeft ontworpen. Eén van de grote blikvangers in de woonkamer is de grote schuifdeur, die naar een soort van werkkamer leidt. Een schuifdeur heeft altijd wel iets speciaals. Naast dat het handig is, geeft een schuifdeur iets speciaals aan de woonkamer. Wat vind jij ervan?

Mooie woonkamer met grote schuifdeur

Een tweede blikvanger wordt gevormd door de boekenkastwand. Eigenlijk zijn het gewoon rekken met planken, die helemaal gevuld zijn met kleurrijke boeken. Een simpele en relatief goedkope manier om een op maat gemaakte boekenkast te creeren.

Terwijl je aan de ene kant de schuifdeur ziet, tref je aan de andere kant de open keuken aan. Een moderne keuken met eiland en apart ook nog een grote houten eettafel met daaraan zes prachtige Eames stoelen.

Mooie woonkamer met grote schuifdeur

Mooie woonkamer met grote schuifdeur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.