Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

IJzeren deurknoppen
Wooninspiratie

Metalen deurknoppen en deurgrepen


Bij het ontwerpen van een interieur denk je als eerst aan de indeling, de meubels, de accessoires en de verlichting. Maar bij een goed doordacht interieurontwerp zijn de kleinere details ook erg belangrijk. Sterker nog, de kleinere details maken je interieur af. Eén van die details zijn bijvoorbeeld de deurgrepen van je meubels. Ga je voor meubels met greeploze deuren voor een strake moderne uitstraling? Of vind je het tóch handiger en mooier om wel deurgrepen te nemen. Ik heb hier al laten zien dat bijvoorbeeld leren deurgrepen erg mooi kunnen zijn. Een interieurtrend die je steeds vaker ziet op tv meubels, keukenkasten, inbouwkasten, kledingkasten, noem maar op. Ze zijn zelfs zó populair, dat we soms vergeten dat er ook nog andere hele leuke oplossingen zijn voor deuren. Metalen deurknoppen en deurgrepen bijvoorbeeld!

IJzeren deurknoppen

Verschil tussen ijzer, metaal en staal

Er is veel verwarring tussen het verschil van ijzer, metaal en staal. Laat ik eerst dat even uitleggen. Metaal is een algemene term van een grotere groep stoffen. Denk aan ijzer, nikkel, koper en tin. Zelfs brons, zilver en goud behoren tot de metaal groep. En staal is ijzer waaraan koolstof is toegevoegd.

Als het gaat om metalen deurknoppen en deurgrepen, dan vind ik zwarte ijzeren, koperen en gouden deurknoppen erg stijlvol. Het metaal geeft de deuren een chique, klassieke en soms zelfs landelijke uitstraling.

IJzeren deurknoppen

IJzeren deurknoppen

IJzeren deurknoppen

IJzeren deurknoppen

IJzeren deurknoppen

IJzeren deurknoppen

IJzeren deurknoppen

Gouden deurknoppen

Gouden deurknoppen

gouden-deurgrepen

gouden-deurknoppen

gouden-deurknoppen-2

kast-gouden-deurknoppen

Koperen deurknoppen

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.